6 bin TL Xeon E3 1280 biodra 3GB sistem alınır mı?

Fiyatı iyi değil. Daha iyi sistemler düşebilir, eskiyide satarsanız 20 bin TL bir bütçe çıkarabilirsiniz doğrusu.

Arada oyunda var hocam ama üst seviye değil fifa eski oyunlar vs ama elimdeki sistem yeterli onlara senin önerinide alırım :)
1660 serisi pek Render için iyi değil hocam. Aktif olarak kafa yoracaksanız o konuda yoğunlaşmak daha iyi olur.

Toplam olarak bütçenizi belirtiseniz, ona göre yükseltme veya sıfırdan bir sistem toplayabiliriz doğrusu.

Fiyatı iyi değil. Daha iyi sistemler düşebilir, eskiyide satarsanız 20 bin TL bir bütçe çıkarabilirsiniz doğrusu.

1660 serisi pek Render için iyi değil hocam. Aktif olarak kafa yoracaksanız o konuda yoğunlaşmak daha iyi olur.
Eskiyi satarsanız demişssiniz hocam benim kasanın değeri nedir kabaca? Bazen takas tarzı yapayım diyorum ama para edermi fazla ondan emin değilim.Son sorum olsun uzattım fazlaca.Sağolun ilginiz için.

Eskiyi satarsanız demişssiniz hocam benim kasanın değeri nedir kabaca? Bazen takas tarzı yapayım diyorum ama para edermi fazla ondan emin değilim.Son sorum olsun uzattım fazlaca.Sağolun ilginiz için.
Sorun değil hocam, maksat zaten sizin derdiniz çözmek.

Sizin kasanın 2.el piyasasında 5000TL ederi var, 5500TL ile pazarlık payı olarak konabilir.

Bütçenize göre dediğim gibi R5 5600 ile RAM, PSU ve 2.el RTX 3070 gibi kart takviyesi yapılabilir veyahut ciddi bütçeniz varsa sıfırdan komple yeni sistem toplanabilir ama ekran kartını hertürlü 2.el 3060Ti/3070 gibi kart öneririm. İnanılmaz yüksek CUDA çekirdeğine sahipler.
GTX ve AMD kartlar bu konuda sönükler.

Sorun değil hocam, maksat zaten sizin derdiniz çözmek.

Sizin kasanın 2.el piyasasında 5000TL ederi var, 5500TL ile pazarlık payı olarak konabilir.

Bütçenize göre dediğim gibi R5 5600 ile RAM, PSU ve 2.el RTX 3070 gibi kart takviyesi yapılabilir veyahut ciddi bütçeniz varsa sıfırdan komple yeni sistem toplanabilir ama ekran kartını hertürlü 2.el 3060Ti/3070 gibi kart öneririm. İnanılmaz yüksek CUDA çekirdeğine sahipler.
GTX ve AMD kartlar bu konuda sönükler.
Çok sağol hocam görüşlerini hafızama aldım 3600Tİ aklımdaydı zaten.

Çok sağol hocam görüşlerini hafızama aldım 3600Tİ aklımdaydı zaten.
2.el olarak 8-9 bin TL arasına 3 fanlı modelleri var.
RTX 3070 ise 9-10 bin arasına bulunuyor.

Zotac Twin, MSI Ventus, Asus Dual Mini gibi kasalarından uzak durun tabi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı