jgnitro Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 252 17 Aralık 2024 #1 Bütçem 6000 TL. Tek maksadım PDF'leri rahatça okumak ve üzerine kalemle not almak, belki bazen de internetten makale araştırmak ve arada sırada video izlemek.
Bütçem 6000 TL. Tek maksadım PDF'leri rahatça okumak ve üzerine kalemle not almak, belki bazen de internetten makale araştırmak ve arada sırada video izlemek.
korro Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 1.359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Not alacaksan Huawei Matepad 11inch SE var o fiyatlara, ama kalemini Aliexpressten getirdim ben. Artı 0 Eksi
KS KS jgnitro Hectopat Katılım 7 Ekim 2022 Mesajlar 252 17 Aralık 2024 #3 korro dedi: Not alacaksan Huawei Matepad 11inch SE var o fiyatlara, ama kalemini Aliexpressten getirdim ben. Genişletmek için tıkla... Kalem desteği var mıdır ki? Sıkıntı çıkmaz mı sonra? Artı 0 Eksi
korro dedi: Not alacaksan Huawei Matepad 11inch SE var o fiyatlara, ama kalemini Aliexpressten getirdim ben. Genişletmek için tıkla... Kalem desteği var mıdır ki? Sıkıntı çıkmaz mı sonra?