6 bin TL'ye ikinci el klavye önerisi

gokdenizsss

Centipat
Daha fazla  
Razer BlackWidow V3 TKL, MonsGeek M1W Chain Wireless, Royal Kluge RK84 Brown Switch, Darmoshark TOP75, Razer Ornata V3X hangisini alayım? Bütçe 6 bin TL. 2. el ya da sıfır önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Razer BlackWidow V3 TKL, MonsGeek M1W Chain Wireless, Royal Kluge RK84 Brown Switch, Darmoshark TOP75, Razer Ornata V3X hangisini alayım? Bütçe 6 bin TL. 2. el ya da sıfır önerilerinizi bekliyorum.

Chilkey ND75 ya da Furycube F75 Ultra alın geçin. Rekabetçi oyunlar oynuyorsanız 2. elde belki Wooting gelebilir. Sıfır manyetik bu bütçede çok bilmiyorum.

Hocam o paraya sıfır klavyeler de alırsın zaten, ikinci el almana gerek yok yani.

Bu attıklarım zaten mekanik klavye anlamında en premium ürünlerdir, ikinci ele hiç bulaşmana gerek yok.

F75 Ultra veya Chilkey ND75 bütçenizde en iyilerden, razer alınmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı