6 bin TL'ye kadar PS5 için monitör tavsiyesi

aslaniscoming

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B450m Dragon
Ryzen 5 5500
RX6500xt 4gb
8x2 Gskill 16gb ram
500W powerboost 80+ silver PSU
Gamebooster RGB Kasa
Hepinize merhaba.

Evet, PS5'im için monitör arıyorum. Hikâyeli oyunlar oynuyorum yani görüntü kalitesi (2K vs.) ve ekran boyutu (27 inch vs.) benim için epey önemli ancak bütçem çok yok. Bütçem maksimum 6000 TL. Aradığım kriterlerde bu fiyata monitörler var ama markaları ve fiyatları beni pek tatmin etmedi, sanki 6 ay sonra elimde kalacakmış gibi monitörler ama yorumları çok iyi, bilemedim :D Piyasa çok dalgalı, anlamıyorum pek, yardımcı olursanız sevinirim.

Baktığım modellerin bazılarını aşağı bırakıyorum:

Bunlara sadece baktım yani yazınca en üstte çıkanlar. Şu anda da kasım indirimleri var sanırım, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Hepinize merhaba.

Evet, PS5'im için monitör arıyorum. Hikâyeli oyunlar oynuyorum yani görüntü kalitesi (2K vs.) ve ekran boyutu (27 inch vs.) benim için epey önemli ancak bütçem çok yok. Bütçem maksimum 6000 TL. Aradığım kriterlerde bu fiyata monitörler var ama markaları ve fiyatları beni pek tatmin etmedi, sanki 6 ay sonra elimde kalacakmış gibi monitörler ama yorumları çok iyi, bilemedim :D Piyasa çok dalgalı, anlamıyorum pek, yardımcı olursanız sevinirim.

Baktığım modellerin bazılarını aşağı bırakıyorum:

Bunlara sadece baktım yani yazınca en üstte çıkanlar. Şu anda da kasım indirimleri var sanırım, anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
İlla 2K olacaksa en ucuz önerim bu olur:
HKC'nin alt markası. HKC ise bir panel üreticisi, MSI gibi firmalara ekranın direk kendisini satıyor. Bu monitörde ise kontrast dışında bir kusur yok, kontrast değeri 940:1 çıkıyor.
G2421V: 940:1, 420 nit. %89 Adobe, %96 DCI

27 inç ve 1080P olarak bunu öneririm:

hocam illa 2k olmasa da olur gibi de illa 27 inch olsun gibi hikayeli oyun oynuyorum büyük ekran daha iyi olur ayrca 24 inch te 2k olsa ne olur olmasa ne olur :D

hocam illa 2k olmasa da olur gibi de illa 27 inch olsun gibi hikayeli oyun oynuyorum büyük ekran daha iyi olur ayrca 24 inch te 2k olsa ne olur olmasa ne olur :D
Yani evet, yan yana durunca özellikle belli oluyor:
1763108706815.png

Masa başındayken tabi büyük hertürlü hepsi.

Ozaman AOC'u alabilirsiniz.

teşekkürler hocam bu arada şimdi itopyada bi kampanya buldum ama sanırım mağazaya gidip almak gerekiyor şuna da bi baksanız :)

G4XE'ler 24 inç için kronik sorunlu modellerdi, 27 inç içinde mümkünatı var. Oyüzden önermem.
Kronik kastım ise: 1 yıl içinde veya sonrasında ekranda çizgiler çıkıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı