T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Aralık 2020 #1 Merak ettiğimden soruyorum, 6 GB bellek 1080P için yeterli mi? Ekran kartı belleği olarak. Son düzenleme: 19 Aralık 2020
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #2 Oyuna göre değişir.
Tarkov5 Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #3 Tek7HackDedi dedi: Merak ettiğimden soruyorum, 6 GB bellek 1080P için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Evet.(VRAM diye düşündüm)
Tek7HackDedi dedi: Merak ettiğimden soruyorum, 6 GB bellek 1080P için yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Evet.(VRAM diye düşündüm)
Baturs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mart 2017 Mesajlar 1.971 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Masasında Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #4 RAM'den kastediyorsanız hayır çoğu oyun için yeterli değil. Oyundan oyuna değişir. CS:GO, LOL gibi oyunlar için yeterli ama günümüzün AAA hatta AA oyunları bile için yeterli olamaybiliyor.
RAM'den kastediyorsanız hayır çoğu oyun için yeterli değil. Oyundan oyuna değişir. CS:GO, LOL gibi oyunlar için yeterli ama günümüzün AAA hatta AA oyunları bile için yeterli olamaybiliyor.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 51 19 Aralık 2020 #5 Ekran kartı içinse evet. Ama 4 GB'nın ömrü doluyor. İleride sınır 6 GB olacak. RAM diyorsanız hayır. Artık 8 GB bile yetmiyor genelde. Düşük grafikli oyunlara yeter.
Ekran kartı içinse evet. Ama 4 GB'nın ömrü doluyor. İleride sınır 6 GB olacak. RAM diyorsanız hayır. Artık 8 GB bile yetmiyor genelde. Düşük grafikli oyunlara yeter.
G gofret51 Picopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 198 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #6 Yeterli değil hele ki oyun oynuyorsan. Sadece Windows 3-4 GB RAM tüketebiliyor.
D Demir Scaletta Hectopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 553 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2020 #7 Bence 6GB ram günümüz için gayet yeterli şu an en az 4 GB gerekir bence.
Wolf01 Decapat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 436 Çözümler 3 Yer On the island of Lian Yu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Halkla ilişkiler, Yazılımcı 19 Aralık 2020 #8 RAM'den bahsediyorsanız günümüzde çoğu oyunda artık 8 GB bile yetersiz kalıyor. Bazı oyunlar için yetebilir ama oyuna bağlı.
RAM'den bahsediyorsanız günümüzde çoğu oyunda artık 8 GB bile yetersiz kalıyor. Bazı oyunlar için yetebilir ama oyuna bağlı.
RuthlessGrey Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 605 Çözümler 6 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici 19 Aralık 2020 #9 Son çıkan Cyberpunk 8GB belleğin %90 kadarını kullanıyor. Siz hesaplayın...
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 19 Aralık 2020 #10 Baturs dedi: RAM'den kastediyorsanız hayır çoğu oyun için yeterli değil. Oyundan oyuna değişir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olarak. Shinsai dedi: Ekran kartı içinse evet. Ama 4 GB'nın ömrü doluyor. İleride sınır 6 GB olacak. RAM diyorsanız hayır. Artık 8 GB bile yetmiyor genelde. Düşük grafikli oyunlara yeter. Genişletmek için tıkla... gofret51 dedi: Yeterli değil hele ki oyun oynuyorsan. Sadece Windows 3-4 GB RAM tüketebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için. Demir Scaletta dedi: En az 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Wolf01 dedi: Tam anlayamadım. RAM'den bahsediyorsanız günümüzde çoğu oyunda artık 8 GB bile yetersiz kalıyor. Bazı oyunlar için yetebilir ama oyuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için. Yazmayı unutmuşum pardon.
Baturs dedi: RAM'den kastediyorsanız hayır çoğu oyun için yeterli değil. Oyundan oyuna değişir. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olarak. Shinsai dedi: Ekran kartı içinse evet. Ama 4 GB'nın ömrü doluyor. İleride sınır 6 GB olacak. RAM diyorsanız hayır. Artık 8 GB bile yetmiyor genelde. Düşük grafikli oyunlara yeter. Genişletmek için tıkla... gofret51 dedi: Yeterli değil hele ki oyun oynuyorsan. Sadece Windows 3-4 GB RAM tüketebiliyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için. Demir Scaletta dedi: En az 8 GB RAM. Genişletmek için tıkla... Wolf01 dedi: Tam anlayamadım. RAM'den bahsediyorsanız günümüzde çoğu oyunda artık 8 GB bile yetersiz kalıyor. Bazı oyunlar için yetebilir ama oyuna bağlı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı için. Yazmayı unutmuşum pardon.