6 GB RAM için oyun tavsiyeleri

Teşekkürler hocam indiriyorum.

Hocam Need for Speed pahalı biraz 100 TL üzeri.

Hocam Asphalt 9 indireceğinize Need for Speed Most Wanted indirin %100 daha fazla keyif alırsın Asphalt 9 mobil için geliştirilmiş bir araba oyunu haliyle mekanikleri de öyle Need for Speed serisinin yanından bile geçemez.

Hocam Asphalt 9 indireceğinize Need for Speed Most Wanted indirin %100 daha fazla keyif alırsın Asphalt 9 mobil için geliştirilmiş bir araba oyunu haliyle mekanikleri de öyle Need for Speed serisinin yanından bile geçemez.

Hocam öyle de oynamakta istiyorum da, pahalı oyun alamıyorum Asphalt 9 bedava.

Hocam GTA 4 oynatır fakat çok arada drop giriyor, o da biraz pahalı bütçem yok

Hocam bende zamanında Intel HD 4000 ile GTA 4 bitirmiştim bende de çok drop yiyordu bu modu kurdum hem oyun renklendi hem drop girmesi azalmıştı bir dene istersen:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam GTA 4'üm yok, deneyemiyorum kusura bakma

Hocam Live for Speed diyorum.

Hocam oynadım fakat bilgisayarım crack gibi oyunları kaldırmıyor, şöyle oluyoe ne zaman crackli oyun indirip girsem ve oynasam 1 gün sonra ha bire mavi ekran veriyor, formatlamadan geçmiyor.

Hocam oynadım fakat bilgisayarım crack gibi oyunları kaldırmıyor, şöyle oluyoe ne zaman crackli oyun indirip girsem ve oynasam 1 gün sonra ha bire mavi ekran veriyor, formatlamadan geçmiyor.

Hocam o zaman Assetto Corsa deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…