6 GB RAM'e hangi işletim sistemi uygundur?

Tekrar Windows'a geçmesi biraz sıkıntılı oluyor. Windows'a göre kullanıcıyı daha özgür bıraktığından bilgisayardan anlamıyorsanız sizi ağlatabilir :)

1) Windows'a geçmek sıkıntı yaratmıyor.
2) Linux özgür bırakıyor olabilir ama bu size satırlarca kod yazmanız gerekiyor anlamına gelmez. Son kullanıcı için hazırlanmış birçok distro mevcut.

1) Windows'a geçmek sıkıntı yaratmıyor.
2) Linux özgür bırakıyor olabilir ama bu size satırlarca kod yazmanız gerekiyor anlamına gelmez. Son kullanıcı için hazırlanmış birçok distro mevcut.
Eğer ikinci bir Windows yüklü bilgisayarınız varsa evet sıkıntı olmaz ama olmayan ne yapsın. Bilgisayardan anlamak derken yazılımdan değilde hatalarla baş edebilmekten bahsetmiştim.

Eğer ikinci bir Windows yüklü bilgisayarınız varsa evet sıkıntı olmaz ama olmayan ne yapsın. Bilgisayardan anlamak derken yazılımdan değil de hatalarla baş edebilmekten bahsetmiştim.

1) İkinci bir bilgisayara gerek yok. Bir çok kez Dual Boot olarak kurdum, sorunsuz çalıştı.

2) Hata ve sorunlarını düzeltmesi için tool eklenmiş dağıtımlar mevcut. (Bkz: Linux Deep'in)

2000'lerin başında değiliz. Linux hatalarını çözmek artık çok daha kolay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı