6 günlük iPhone 13 şarjı stabil çalışmıyor

Arda Timur

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 6 gün önce MediaMarkt'tan iPhone 13 satın aldım. Şarjda telefon örnek vermek gerekirse 60 iken ekranı açtığımda kapalı bir vaziyetteki telefonun şarjı %2 olarak azalıyor ve daha biraz önce yaşadığım bir sıkıntı da 2'şer 2'şer şarjının gitmesi. Nasıl bir yol izlemeliyim sizce, yardımcı olacak veyahut olabileceğini fikriyle söyleyebilecek arkadaşları bekliyorum.

Normal. Ayarlardan Pil'e gidin. Oradan Pil Sağlığına basın. Ekran görüntüsü atın. Yüksek ihtimalle kendini optimize ediyor bu 1-2 haftayı buluyor.

Bu optimize olamaz benim düşüncem sebebi şu;
1. 14-12-10 olarak ikişer düşüş yaşamam.
2. ekran kapalıyken şarjım örnek veriyorum 40 ise 5dk sonra ekranı açtığımda 38'e düşüyor. (52'den 50 oluşunu bir anlık düşüşü bugün gözümle gördüm.)
3. şarj %20 uyarısını üst üste 3 kere verdi ve 21'den 19a 3 kere düştü 3 dakika içerisinde. Bir günde bunları yaşamam da cabası.

Dosya Ekleri

• IMG_2075.png
    IMG_2075.png
    120,3 KB · Görüntüleme: 18
Bu optimize olamaz benim düşüncem sebebi şu;
1. 14-12-10 olarak ikişer düşüş yaşamam.
2. ekran kapalıyken şarjım örnek veriyorum 40 ise 5dk sonra ekranı açtığımda 38'e düşüyor. (52'den 50 oluşunu bir anlık düşüşü bugün gözümle gördüm.)
3. şarj %20 uyarısını üst üste 3 kere verdi ve 21'den 19a 3 kere düştü 3 dakika içerisinde. Bir günde bunları yaşamam da cabası.
14 Pro kullanmaktayım. 13 kullanan arkadaşım da var 12 kullan da var 11 kullananda var. Ben dahil hepsinde ekran kapalıyken şarj gitmiyor. Akşam 80de bırakıp uyuyunca sabah da 80de oluyor. Apple Destek uygulamasını indirin sabah sohbet başlatın. destek ile.

14 Pro kullanmaktayım. 13 kullanan arkadaşım da var 12 kullan da var 11 kullananda var. Ben dahil hepsinde ekran kapalıyken şarj gitmiyor. Akşam 80de bırakıp uyuyunca sabah da 80de oluyor. Apple Destek uygulamasını indirin sabah sohbet başlatın. destek ile.
İşin can alıcı noktası ip11’de replika batarya da bunları bile yaşamamış olmam üzüyor açıkcası.

14 Pro kullanmaktayım. 13 kullanan arkadaşım da var 12 kullan da var 11 kullananda var. Ben dahil hepsinde ekran kapalıyken şarj gitmiyor. Akşam 80'de bırakıp uyuyunca sabah da 80'de oluyor. Apple destek uygulamasını indirin sabah sohbet başlatın. Destek ile.

Teknoloji şans işidir. Dediğim gibi sohbet başlatın destek uygulamasında.

Bugün dünle beraber 2. kez sohbet bailattığımda yazılımsal ve donanımsal bir hata ile karşılaşmadıklarını söylediler. Ben artık bunun fiziksel bir müdahale ile görüneceğinden eminim bize garanti yolu gözüktü maalesef.
Asıl kötü olan ben çalışan be dostlarımın gördüğünü bunlar görmeyip sorunsuzdur damgası vurarlarsa ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum.

Bugün dünle beraber 2. kez sohbet bailattığımda yazılımsal ve donanımsal bir hata ile karşılaşmadıklarını söylediler. Ben artık bunun fiziksel bir müdahale ile görüneceğinden eminim bize garanti yolu gözüktü maalesef.
Asıl kötü olan ben çalışan be dostlarımın gördüğünü bunlar görmeyip sorunsuzdur damgası vurarlarsa ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum.
Tüketici hakem heyetlerine başvuracaksınız. İade ve değişim hakkınız var. Aldığınız yere götürün. İade veya değişim teklif ederler. Değişim istersiniz. Teknoloji işi tamamen şans. Bu yazılımsal da olabilir. Hard reset yaptırdı mı sohbetteki çalışan?

Tüketici hakem heyetlerine başvuracaksınız. İade ve değişim hakkınız var. Aldığınız yere götürün. İade veya değişim teklif ederler. Değişim istersiniz. Teknoloji işi tamamen şans. Bu yazılımsal da olabilir. Hard reset yaptırdı mı sohbetteki çalışan?
Hiç bir şey yaptırmadı. Ben direkt ip11’i ayarları ile birlikte bu telefona aktardım. Tek baktığı şey donanımda bir sıkıntı olup olmadığı apple desteği biliyorsunuz bir işe yarasa bu kadar sorunla apple uğraşmazdı. Yazılımsal bir şey göremedim dedi fiziksel olarak bakılması gerekiyor dedi tek olan bu maalesef.

Hiç bir şey yaptırmadı. Ben direkt ip11’i ayarları ile birlikte bu telefona aktardım. Tek baktığı şey donanımda bir sıkıntı olup olmadığı apple desteği biliyorsunuz bir işe yarasa bu kadar sorunla apple uğraşmazdı. Yazılımsal bir şey göremedim dedi fiziksel olarak bakılması gerekiyor dedi tek olan bu maalesef.
Siz yine de hard reset yapın. Ses arttırma butonuna bir kez, ses kısmaya bir kez, güç tuşuna basılı tutun. Kapatma sürgüsü gelecek elinizi güç tuşundan çekmeyin. Telefon bir süre sonra kapanacak. Yine çekmeyin Apple logosunu görünce çekin. Olmazsa MediaMarkt'a götürün değişim yaparlar.

Yeni konular

Geri
Yukarı