6 HDD girişli kasa önerisi

Bütçe
2000 2500 tl
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, elimde birden fazla HDD bulunuyor ve hepsini yeni alacağım kasaya bağlamak istiyorum. En az 6 adet HDD takabilecegim kasalar nelerdir? Marka hiç fark etmez hava akışı iyiyse Rampage kasa bile alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Arkadaşlar selam, elimde birden fazla HDD bulunuyor ve hepsini yeni alacağım kasaya bağlamak istiyorum. En az 6 adet HDD takabilecegim kasalar nelerdir? Marka hiç fark etmez hava akışı iyiyse Rampage kasa bile alabilirim. Önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

HDD'nin kasayla alakası yok anakart ile alakası var. Büyük ihtimallede 6 SATA girişli bir anakart yoktur.

Elimde B450a Pro Max anakart var hocam. 6 SATA girişi var.

Ayrıca kasayla alakası olmayan şey nedir?

İlk dediğinde yanılmışım fakat kasa konusunda haklılığımı yitirdiğimi düşünmüyorum. Elindeki kasa sana yeterde artar yenisini almaya gerek yok. Nedeni ise anakartın alt tarafında büyük bir boşluk kalıyor orada 3-4 tanesini oraya çift taraflı bantla sabitleyebilirsin geri kalanını ise kasanın normal HDD takma yerine takabilirsin.

Eğer illa kasa alcam dersende böyle bir şey var

1705856675737.jpeg

İlk dediğinde yanılmışım fakat kasa konusunda haklılığımı yitirdiğimi düşünmüyorum. Elindeki kasa sana yeterde artar yenisini almaya gerek yok. Nedeni ise anakartın alt tarafında büyük bir boşluk kalıyor orada 3-4 tanesini oraya çift taraflı bantla sabitleyebilirsin geri kalanını ise kasanın normal HDD takma yerine takabilirsin.

Eğer illa kasa alacağım dersende böyle bir şey var.

Eki Görüntüle 2092189

Hocam bantla sabitlerim o sıkıntı olmaz ısındığında bant atmasın yeterli. ASUS'un kasasına baktım ama cok pahali Max çıkabileceğim bütçe 2500TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı