6 saatlik ders ortalamadan kaç puan düşürür?

Efetrkr

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD
Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x
LG 42LD45ZA FHD TV
Arkadaşlar 6 saatlik ders olan matematiğin ilk sınavından 8 aldım. 2. sınava ise dün girdim. Bundan yine düşük alacağım. Şu an ortalamam 52. Kaç puan düşürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 6 saatlik ders olan matematiğin ilk sınavından 8 aldım. 2. sınava ise dün girdim. Bundan yine düşük alacağım. Şu an ortalamam 52. Kaç puan düşürür?

Hocam benim 45lerdeydi ortalamam matematik 1 girildi ve şu an 33 :D (aslında komik değil keşke zamanında temelim sağlam olsaydı.)

Kalırsın 6 saatlik dersler çok düşürüyor umarım sözlülerin yüksek olur.

Baya düşürür Mesala ortalamam 70 di matematik girildi matematik notum 60 dı,63 e felan düştü tabi arada biyolojide girildi ama düşer baya

Kalırsın 6 saatlik dersler çok düşürüyor umarım sözlülerin yüksek olur.
Kalmaz. 2 dönem ortalaması 50'nin altında olması lazım.

Çok düşer ama korkma kalmazsın. Ben 9,10 ve 11'de her matematik yazılısında 20'nin altında aldım ama bir şey olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı