6. sınıf LGS hedefi IE olan biri günde ne kadar çalışmalı?

Ahmet Efe11

Decapat
Daha fazla  
Ben şu anda okulumun a sınıfının ilk 5'indeyim denemelerim genel olarak iyi hedefim LGS'de İstanbul erkek üniversite için Almanya düşünüyorum bu yüzden IE istiyorum. Günde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere ne kadar çalışmalıyım? Denemeler genelde toplam 2 ya da 3 yanlış 87 ya da 86 net geliyor.

6 dayken çok kasma, deneme kültürüne ve günde 100 soru çöz falan. Kültüre alış diye. Hatta zekiysen hiçbirini yapma ders notlarını oku odevlerini yap yeter

Paragraf dahi çözmeyi önermem. Şu an en zevkli dönemlerinden birindesin. Tadını çıkarmalısın. Bu arada 6. Sınıf olarak nasıl kaydoldunuz? :D

Ben şu anda okulumun a sınıfının ilk 5'indeyim denemelerim genel olarak iyi hedefim LGS'de İstanbul erkek üniversite için Almanya düşünüyorum bu yüzden IE istiyorum. Günde hafta içi ve hafta sonu olmak üzere ne kadar çalışmalıyım? Denemeler genelde toplam 2 ya da 3 yanlış 87 ya da 86 net geliyor.
Pek LGS bin 6 ile alakası yok, şuan yapabileceğin kitap okuyup paragraf çözmek.

İstanbul erkek ben de hedefliyordum fakat puanım yetmediğinden 480 puan yapıp Haydarpaşa lisesine gittim. Açıkçası LGS önerisi olarak 6. sınıfta pek önereceğim bir şey yok. Biz 5'te 6'da derslerle alakamız bile yoktu. Pandemi vardı ve yazılılara azııck çalışıp 80'leri 90'ları alıyorduk. 7. sınıfta falan kafam yerine gelip LGS için 7. sıınıfta okyanus Master matematik çözüyordum o kadar. 8. sınıfta abandım LGS'ye ben. Almanya hedefiniz için Alman liselerine gitmeniz iyi olacaktır. Devlet liselerinde sadece İel var diye biliyorum. Bizim lisede de Almanca hazırlık var fakat yurt dışına gitmek için değil de dili bilmek amaçlı oluyor. Şunu belirteyim ayrıca LGS'de çok üst puanlarda ne yapacağınız biraz şansa bağlı oluyor. Denemelerde yaptığınız puanın 10 eksiği 10 fazlası aralığında oluyor puanının. Ben mesela 490 yapıyordum denemelerde ama LGS'de talihsizlik oldu. 1 matematik sorusu 8 puan ediyordu bizim zamanımızda öyle diyeyim. Soruyu yanlış okudun mu hop gitti puanlar. Benim temelim yoktu açıkçası 7 ve 8'de çalışmıştım fakat eskiden Bilsem'e falan gitmiş ailesi sağlam olan çok arkadaşım vardı benim. LGS'ye en iyi hazırlayan ortaokul bilfen diye biliyorum. Temel için gidebilirsiniz oraya. Onun dışında iş 7 ve 8'de başlıyor. 6'da siz eğlenmenize bakın. Biz Roblox, LoL, Minecraft vb. oyunlarla eğleniyorduk o zaman.

Paragraf dahi çözmeyi önermem. Şu an en zevkli dönemlerinden birindesin. Tadını çıkarmalısın. Bu arada 6. Sınıf olarak nasıl kaydoldunuz? :D
Biraz kendimizi büyütmüş olabiliriz ama sessiz kalırsan(ız) çok memnun olurum kodlamada falan çok işe yarıyor.

Hepinize çok sağolun. Çok kasmayacağım o zaman. Zaten yanlış ya dil bilgisinden yada dikkat hatasından geliyordu. Onun dışında eksiğim olduğunu hissetmiyorum. Paragraf ve Master mat üzerinden yoğunlukla ilerliyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı