uchiha249 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 20 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri Intel İ5 13th gen 16 GB DDR4 RTX 2050 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 27 Ekim 2024 #11 Revani1 dedi: Hacı sen şakamısın 6.sınıfta ders mi çalışılır Genişletmek için tıkla... Hiç çalışmasın hocam LGS de Allahın mucizesi ile tam puan alır artık. 90kercwy dedi: Arkadaşlar selam. Ben 6. sınıfım ve derslere önem vermem lazım ama test kitabı eksik. ben 6. sınıf matematik sahnesi sınav yayınları düşünüyordum bir buraya sorayım dedim. Bu konuda iyi olan cevap verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kafa Dengi ve ya Okyanus.
Revani1 dedi: Hacı sen şakamısın 6.sınıfta ders mi çalışılır Genişletmek için tıkla... Hiç çalışmasın hocam LGS de Allahın mucizesi ile tam puan alır artık. 90kercwy dedi: Arkadaşlar selam. Ben 6. sınıfım ve derslere önem vermem lazım ama test kitabı eksik. ben 6. sınıf matematik sahnesi sınav yayınları düşünüyordum bir buraya sorayım dedim. Bu konuda iyi olan cevap verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kafa Dengi ve ya Okyanus.