@Keremmss, gerçekten berbat zamanlardı. Zaman su gibi akıp geçiyor. Şubat 2025 olsa tam iki sene geçmiş olacak.

@333365 Zaman hızlı geçer diyenlere he der geçerdim eskiden. Hepsi de haklıymış inanılmaz derecede hızlı geçiyor ben akıl sır erdiremiyorum artık. Her zamanı güzel değerlendirmek gerekiyor.

6 Şubat depreminin üzerinden 730 gün geçti. Bu 730 günlük süreçte, sorumluluk kabul edip tek istifa eden kişi bile olmadı. Ne vali ne belediye başkanı ne de yetkili bir kişi istifa etti. Unutma, unutturma! Depremde vefat edenlere Allah'tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı, depremden etkilenenlere de Allah'tan sabır dilerim. Bir daha böyle felaketlerin yaşanmaması dileğiyle, çok zor günler atlattık.

Korkarım ki Marmara depremi tam bir felaket olacak.

Konu güncellemesi: Bugün İstanbul ve çevre illerinde deprem ve artçılar meydana geldi. Operatörlerden Türk Telekom, Vodafone, Turkcell üçü de sınıfta kaldı. Üçü de çekmedi. Yayıncı Unlost'un dediğine göre depremin ilk 5 saniyesinde arama yapmaya çalışmış ve çekmemiş. Bildiğim kadarıyla İstanbul Fatih'deki metruk bina dışında yıkılan bina yok. Aşırı yıkıcı bir deprem olmamasına rağmen operatörlerin üçü de sınıfta kalmıştır. Aşırı şiddetli olmayan depremde bile böyle oluyorsa gerçekten Marmara depremi tam bir felaket olacak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…