6 ve 8 yasindaki cocuklara PS4 almak icin erken mi?

Ben 2 kişi oldukları için el konsolu önermiyorum, PS4'te 2 kol ile 2 kişilik birçok eğlenceli oyun oynayabilirler fakat Nintendo'da böyle birşey yok. Sıra beklemeleri gerekecek ve bu onlar için çok sıkıcı olacak hatta belki kavga etmelerine yol açar. TV konsolu öneriyorum.

Playstation 2'den ötesi alınmaz o yaş aralığındaki çocuklara. Sebebi ise Playstation 3 ve 4 oyunlarının çoğunun şiddetli ve detaylı olması.
PS2 oyunları sütten çıkmış ak kaşık yani? Babaları uygun gördüğü oyunları alacak çocuğun çıkıp alacak hali yok herhalde. İlginç bir mesaj. PS2 ve PS3 gibi ölü makinelere para vermek parayı çöpe atmaktır.

Playstation 2'den ötesi alınmaz o yaş aralığındaki çocuklara. Sebebi ise Playstation 3 ve 4 oyunlarının çoğunun şiddetli ve detaylı olması.
PS2 de Piksel piksel olsa bile GTA san Andreas ilk bölümdeki arkada ballas çete üyelerine s*** çeken kızı hiç saymıyorsun.

Atari alın hocam önce, o zevki yaşasınlar önce. Sonrasında da sırayla devam edin (PS1-2-3-4) derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…