6 ve 8 yasindaki cocuklara PS4 almak icin erken mi?

Tesekkürler @Mr.Acar doyurucu oldu cevaplar.
Kullanilmis bir tane buldum surada PS4 yaninda iki adet Controller ve VR gözlügü, oyunlar falan ile 500 € ayrica pazarlik payi var. Bu fiyata alinir mi acaba?
Yeni PS4'ler 250 € civarlarinda basliyor yaninda VR gözlügü ve oyunlar falan olmayan haliyle.

Eki Görüntüle 303819
Yarış oyunları, futbol, basketbol gibi oyunlar alın ve takip edin.

Ben olsam ogluma alirdim.
8 yas deyip gecmeyin, seneye 9 bir sonraki seneye 10 oldular mi PC toplamak bile isterler.
30`dan sonra zaman biraz yavasliyor gibi ama 6`larda dur durak yok cok cabuk buyuyorlar.

Bu yaş için bence Nintendo Switch daha mantıklı.

Öneri icin tesekkürler sizin lafinizi dinledim kendisinin ve oyunlarinin pahali olmasina ragmen Nintendo Switch aldim. Cok arastirdim bu konuyu ve Nintendo'nun daha fazla cocuklara yönelik konsollari ve oyunlari oldugunu farkettim. 2 haftadir oynuyor gayet memnun :)

111.jpg

Ayrica oglum kendini Mario Kart'a bayagi kaptirdi. Kizim ise Minecraft oynuyor.
Günde 45 dakika ekstra izin verdim onlara :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lakin oyunlari gercekten biraz pahali;

• Minecraft
  • Mario Kart Deluxe 8
  • Crash Bandicoot Insane Trilogy
  • Mario Kingdom Battle
  • 140 €
Saglik olsun hersey cocuklarim icin :)

Sevgiler

Öneri icin tesekkürler sizin lafinizi dinledim kendisinin ve oyunlarinin pahali olmasina ragmen Nintendo Switch aldim. Cok arastirdim bu konuyu ve Nintendo'nun daha fazla cocuklara yönelik konsollari ve oyunlari oldugunu farkettim. 2 haftadir oynuyor gayet memnun :)

Eki Görüntüle 311922

Ayrica oglum kendini Mario Kart'a bayagi kaptirdi. Kizim ise Minecraft oynuyor.
Günde 45 dakika ekstra izin verdim onlara :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Lakin oyunlari gercekten biraz pahali;

• Minecraft
  • Mario Kart Deluxe 8
  • Crash Bandicoot Insane Trilogy
  • Mario Kingdom Battle
  • 140 €
Saglik olsun hersey cocuklarim icin :)

Sevgiler

Hayırlı olsun çok iyi bir tercih yapmışsınız oğullarınız çok şans lı. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı