6 ve 8 yasindaki cocuklara PS4 almak icin erken mi?

Açıkcası incelemesini beklerim.
Vallahi inceleme yapmasini hic sevmem hemen hemen her ay teknolojik seyler aliyorum hepsinin incelemesini yapsam ohooo :)
Ben tak kullan mantigini daha cok seviyorum :)
Benden iyi Almanca konuşuyor. :) Türkçe veya İngilizce biliyorlar mı?
Oglum (6) Türkce ve Almanca biliyor. Kizim (8) Türkce, Almanca ve biraz Ingilizce biliyor.
Hayırlı olsun çok iyi bir tercih yapmışsınız oğullarınız çok şanslı. :)
Tesekkürler :)

Ben teşşekür ederim. Oyun önerisi olarak The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Let's Go Pikachu, Eevee (Daha çıkmadı. Çıkınca alınabilir) ve Nintendonun kendi mağazasından Fortnite indirelebilir.

Son günleride Fortnite Nintendo Switch'e gelmişti. Ücretsiz bir oyun büyük ihtimalle bir oynarsa bir daha bırakmaz.
Baktim ama oyun 12 yas ve üzeri icinmis. Biraz beklesinler :)
@Neşeli Enginar Sosyal'de doğru dürüst bir kaynak yok Nintendo Switch ile alakalı. Kullanıcı düşüncesi olarak bir yazı olabilir en basitinden isterseniz.
Keyfim gelirse deneyimlerimi bir ara yazarim ama pek sanmiyorum. Ve haklisin Türkce inceleme sanal alemde yok gibi bir sey. Sanirim Türkiye'de pek tutmadi. Ama cok pratik bir sey aslinda elde oynanabiliyor, joystickleri parcalanabiliyor falan. Puzzle gibi :)

Aynen öyle ayaküstü bir oyun oynayalım diyenler için ideal. TV ile de uyumlu. Kullanışlı alet.

Fortnite'ta herhangi bir kan unsuru yok aslında grafikleri de tatlı. Bence oynayabilirler. Tabi sinirlenip aleti TV'ye de firlatabilirler. :) Bir süre sonra Mario vs. oynamaktan sıkılabilirler. Hangi oyunlarınız var şu an?

Dosya Ekleri

• 2018-07-03_165635.png
    2018-07-03_165635.png
    10,3 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı