Hayırlı olsun 
Güle güle kullansınlar.
Güle güle kullansınlar.
Eğitimsizlik + kötü çevre + ergenlik = Şekil a1
Erken olduğunu düşünüyorum öncelik olarak öğrenmeleri gereken bir çok şeyleri kestirmeleri gerekir.
Sizin gibi bir milyarder için pek önemli değildir gerçiLakin oyunlari gercekten biraz pahali;
@Neşeli Enginar gerçekten yanlış anlaşılma olmuş.Anlamadim acikcasi biraz acabilir misiniz?
En profesyonel cevrelerce arastirdik acaba ne tür bir sakincasi olabilir?
Daha erken bence en az 10+'ken almalisiniz. PS4 ve PS4 Plus eger bütçeniz varsa plus alın. Oyun fiyatları biraz pahalı. 500 GB mi 1 TB mi eger Minecaft gibi oyunlar oynayacaksa 500 GB alın ama GTA 5 filan alacaksanız yine 500 GB yine yeter ama 1 TB alın. Hepsini oynayin ama benim tavsiyem harddisk yerene SSD almalısınız. Ortalama bir oyun yeri diye bir şey yoktur 1 GB'a da var 56 GB'a da ne tür oyunlar oynayacagina bagli. Umarım memmun kalmissizdir iyi günler.Bu aralar Youtube'da Minecraft videolarina sardilar cocuklarim ve ikisi bugün benden tüm sirinlikleriyle PS4 istedi ve almayi düsünüyorum ama bazi sorularim var cevaplarsaniz sevinirim.
Cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.
- Cocuklarin yaslarina göre almak icin biraz erken mi acaba?
- Alirsam PS4 mü PS4 Plus mu almaliyim?
- Oyunlarin fiyatlari nasil? (Oyunlari kendileri alacak cünkü.)
- Cocuk oyunlari yeteri kadar var mi? (Kendi sayfasinda cocuk oyunlari filtresi göremedim)
- 500 GB mi yoksa 1 TB mi almaliyim?
- Ortalama bir oyun ne kadar yer kapliyor?
Sevgiler![]()
Öneri icin tesekkürler sizin lafinizi dinledim kendisinin ve oyunlarinin pahali olmasina ragmen Nintendo Switch aldim. Cok arastirdim bu konuyu ve Nintendo'nun daha fazla cocuklara yönelik konsollari ve oyunlari oldugunu farkettim. 2 haftadir oynuyor gayet memnun
Eki Görüntüle 311922
Ayrica oglum kendini Mario Kart'a bayagi kaptirdi. Kizim ise Minecraft oynuyor.
Günde 45 dakika ekstra izin verdim onlara
Lakin oyunlari gercekten biraz pahali;
Saglik olsun hersey cocuklarim icin
- Minecraft
- Mario Kart Deluxe 8
- Crash Bandicoot Insane Trilogy
- Mario Kingdom Battle
- 140 €
Sevgiler
Yok o konuda rahat olun arastirdik sinirli kullanim ile sorun teskil etmiyormus hatta reflekslerinin gelismesi icin iyiymis bile. (Günde 45 dakika)Fakat 6 yaşındaki çocuk için bence aşırı erken.
Ben milyarder degilimSizin gibi bir milyarder için pek önemli değildir gerçi![]()
Olur be ya takma kafana banlamam (!) merak etme@Neşeli Enginar gerçekten yanlış anlaşılma olmuş.
Yemin ederim konuyu öyle ayrintili takip etmiyorum pardon. Demek sizin öneriniz aklimda kalmisAaa üzüldüm ama. Ben daha önce demiştim. Alındım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.