GeForce NOW 6 veya 12 aylık alınır mı?

Şakasız bilgisayarın Now'un bilgisayarlarından daha iyi. Hiç 20-30 serisinden kart verdiklerini görmedim. Now'a para vermek yerine bir yerde asgari ücret ile 1 ayda sistem alırsın. 17 bin'e uygun sistem diziliyor. 2 ayda ise zorlasan 4070 sistem bile dizersin. 34 bin'e PChocasının sistemini satıyorlardı. 4070 li.

1 aylık asgari ücretle indirimde zorlarsan 4060 sistem alırsın düşünüldüğünde. Dediğiniz gibi 2 ay asgari ücret ile 4070S bile zorlanır. 36K fiyata 4070S sistem mevcut. @Ozsoy

1 aylık asgari ücretle indirimde zorlarsan 4060 sistem alırsın düşünüldüğünde. Dediğiniz gibi 2 ay asgari ücret ile 4070S bile zorlanır. 36K fiyata 4070S sistem mevcut. @Ozsoy
Evet hocam haklısınız. Öyle çok üst düzey bişey istemezsede 1 asgari ücret ile 2. el 3060 ti sistem alınabiliyor.

Bu gönderi görünce şahsen canım çekti ve birkaç oyun oynayım dedim.
Yurtiçinde paralı diye yurt dışına bağlandım.

Sıra yaklaşık 2-3dk filan sürdü.

-Watch Dogs 2'ye girdim ilk ve beni RTX 3050 6GB karşıladı. Üstüne kart bozuktu, oyun çarpılıyordu. Durmadan bozulma vardı.
-Assassin's Creed Odyssey'e girdim ve beni RTX 2080 karşıladı ama Intel CC150 işlemci ile, oyüzden darboğaz vardı bariz. Sık sık drop yedim.
-Assassin's Creed Origins'e girdim son olarak ve beni GTX 1060 8 GB karşıladı. Hayatımda ilk defa bu kartı görmüş oldum. Yüksek ayarlarda bile düzgün 60 FPS vermiyordu ama drop yoktu.

67mbps internet ve 1clickvpn ile çok güzelde görüntüm çarpıldı 1080p 60FPS'te. 900p 30FPS'e fena değildi ama deneyim. (Ethernet ile bağlıydım.)

Premium kısmını bilmem ama genel olarak bakarsak Geforce Now çok ahım şahım bir platform değil. Bilgisayarım yokken iyi kötü oynuyordum rahatça ama hatta WD2'yi Max grafiklerle 45FPS filan alıyordum. Ama en iyisi herzaman yerel PC'imiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı