GeForce NOW 6 veya 12 aylık alınır mı?

250 Mbps internet kullanıyorum. Bir laptopum var GTX 1650 fakat bazı oyunlar için yetersiz kalıyor. Genel olarak hikayeli oyunları oynamak için almak istiyorum. Normal fiyatı aşırı pahalı geldi fakat 6 aylık ve 12 aylık paketleri hem aşırı uygun hem de taksit imkanı da sunuyor. Sizce alınır mı?

6 ay 599 TL 3 taksit imkanı.
11+1 ay 999 TL 4 taksit imkanı.

GeForce NOW yerine Lossless Scaling alması daha mantıklı olur.

Onu çok nadir bazı oyunlarda veriyor, ayrıca 2080 verince SSD vermiyor HDD devam.

Arkadaş haklı hocam çünkü bende bir ara onu kullanıyordum berbat yani o fiyata o hizmet iyi değil ben söyleyeyim ama yine siz bilirsiniz internet hızlı olsa da çok kasma donma oluyor bazen 30FPS oynuyosun oyunu.

CS, ETS 2, The Forest gibi oyunlarda 2080 veriyor bana ama diğer oyunları bilemem :D

Çok şans işi. 1060 veriyordu bana da. Geçenlerde yüklemekten üşendiğim için GeForce NOW üzerinden ETS 2 girdim, 1060 verdi.

Konuya gelecek olursak hayır, alınmaz. İnternetiniz iyiyse EU sunucudan alın. Türkiye'deki rezalet hizmete 1 TL dahi vermeyin.

2080 veriyor artık minimum ama haklısınız.
Hala gelen var hocam , rtx on yazıp gtx kartları yolluyorlar. Dünyanın en büyük firmasının Türkiye temsilcileri şakşakçılık yapmaktan , ordan burdan fonlanmaktan , ona buna iftira atmaktan başka bir iş bilmedikleri için biz ezik türkolar buna mahkumuz. Avrupada 30 lira (lira bakın tlye çevirince dahi sadece 30 lira daha pahalı) fazla vererek 40 serisi ekran kartları alıyor bizimkiler de kardeşim gtx falan vermiyor yalan konuşmayın diyor ula milyon tane kullanıcının ssi var her şeyi var hala inkar ediyorlar.
Şimdi de ekran kartı yazısını kaldırmışlar ne geldiğini göremiyorsun artık 😂😂

Yüksek istemci istenen oyunlarda 2080 falan veriyor diye biliyorum. Zaten fiyatı da bedavadan farksız yine de alınmaz mi?
Bedavadan farksız? Doğru hizmete baktığınıza emin misiniz? İnternetiniz iyiyse EU sunucudan alın, ezdirmeyin kendinizi bu hizmette.

GeForce NOW'un Türkiye sunucusu adamakıllı olmadığı için almanızı tavsiye etmem ve artık hangi kartı verdiği de gizlendi. Bence GTX 1060 verdiklerini kapatmak için bunu yaptılar, açıkçası iyi niyet aramıyorum.

250 Mbps internet kullanıyorum. Bir laptopum var GTX 1650 fakat bazı oyunlar için yetersiz kalıyor. Genel olarak hikayeli oyunları oynamak için almak istiyorum. Normal fiyatı aşırı pahalı geldi fakat 6 aylık ve 12 aylık paketleri hem aşırı uygun hem de taksit imkanı da sunuyor. Sizce alınır mı?

6 ay 599 TL 3 taksit imkanı.
11+1 ay 999 TL 4 taksit imkanı.
Ya şu game plus'a yeni gelen ultimate 4080'li paketi (incelemesini) bekle ya da yurt dışındaki ultimate paketini al. Priority önermem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı