Merhaba, 56K'den mezuna kaldım seneye kesin bilgisayar mühendisliğine gideceğim yani ama yakın zamanda bilgisayarımı değiştirmem gerekiyor. Telefon, tablet, saat, kulaklık Apple kullandığımdan ekosistem özellikleri, pil ömrü, 5kg olmayan şarj aleti ve laptoptan dolayı taşınılabilirlik, sessiz çalışması ve pilde bile yüksek performansından dolayı MacBook almayı düşünüyorum. PC müh. Okuyan tanıdıklarıma sordum Mac kullananların çok sıkıntı yaşamadıklarını, gerektiğinde okul lab'ındaki laptopları kullandıklarını söyledi. Gerekirse zamanla bir Windows PC de alabilirim ama ana PC olarak Mac almak istiyorum söylediğim sebeplerden ötürü.
Şimdi asıl sorum şu; bütçem +-60k civarı Pt'den kardeşimin belgesi ile öğrenci indirimli alma imkanım var. Bu bütçe ile hangi MacBook modelini almamı önerirsiniz?
Not: İnternette pek bulamadım ama vatan mağazasına gittiğimde M.2 Pro 16 GB RAM 512 GB SSD 14" modelini 62K'ye görmüştüm internette bulamasam da bunu da seçenekler arasına ekleyebiliriz.
Not2: Garantili ve temiz olduğu sürece 2. el fikirlerine açığım.
Şimdi asıl sorum şu; bütçem +-60k civarı Pt'den kardeşimin belgesi ile öğrenci indirimli alma imkanım var. Bu bütçe ile hangi MacBook modelini almamı önerirsiniz?
Not: İnternette pek bulamadım ama vatan mağazasına gittiğimde M.2 Pro 16 GB RAM 512 GB SSD 14" modelini 62K'ye görmüştüm internette bulamasam da bunu da seçenekler arasına ekleyebiliriz.
Not2: Garantili ve temiz olduğu sürece 2. el fikirlerine açığım.