60.000 TL kurgu için masaüstü sistem önerisi

Makaleler
1
Yer
Tomağın Kahve
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Video kurgu işiyle uğraşıyorum ve mevcut bilgisayarım artık yetmiyor. Yeni bir sistem arayışındayım, bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Monitörü hariç tutarsak bütçem maksimum 60.000 TL. İşlemcisi oldukça güçlü olan (tercihen i9) ve en az 64 GB RAM'e sahip olan bir masaüstü bilgisayara ihtiyacım var. Ekran kartı ise pek mühim değil. Belirtmem gerekir ki toplama sistemleri asla beceremiyorum, bundan ötürü hazır sistemleri önerirseniz çok sevinirim.

Yardımcı olacak olan arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Ek olarak, sosyalde geçen sene de güzel bir sistem bulmak için yardımınıza başvurmuştum. Bazı arkadaşlar çok yardımcı oldular, sağ olsunlar. Lakin bazı kimselerden "bu kadar parayı nereden buldun?", "bizde 3.000 TL'lik sistemlerle yetinelim!" tarzında sözler işittim. O arkadaşlar bu tür sitemlerde bulunmasınlar, lütfen. Zira bu parayı gece gündüz, büyük stres altında çalışarak biriktirmeye uğraşıyorum ki işlerimi bir adım daha öteye taşıyayım.

Aşırı acil değil ise yeni AMD ve Intel işlemcileri bekleyin acil ise 12900k tabanlı bir sistem kurulabilir.
Aslında aciliyeti var.
Kullandığım kurgu programları için de hali hazırda 12900K öneriliyormuş. 12900K bulunan bir sistem almak yararıma olacaktır, çok sağ olasınız hocam.

incehesap.com

Dosya Ekleri

• capture-20220312-165753-crop.png
    capture-20220312-165753-crop.png
    118,8 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı