FatiHkıyak
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ✓ Sapphire RX 7900 XTX Nitro+ Vapor X 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı
✓ AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci
✓ Asrock X670E Steel Legend AMD AM5 DDR5 ATX Anakar
✓ Samsung 990 PRO 1 TB M.2 SSD
✓ Corsair Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 Rem
✓ Arctic Liquid Freezer III 420 ARGB ACFRE00145A İşlemci Sıvı Soğutucu
✓ MSI MPG A850G Gen5 850 W Power Supply
✓ Gigabyte M27F 27 Mönitör
✓Raijintek ZOFOS Ultra EBB/E-ATX Mesh Kasa
- Meslek
- Serbest Meslek
İlginç, bakalım.
Hatırlatma olsun, adamın bütçesi 60 bin lira, bazı şeyleri çok ucuzlaştırmak saçma olur.
2 sıvı soğutucuların pek de büyük fiyat farkları yok, seçtiğimin performansı daha mı kötü?
Anakart kazık mı? Wi-Fi ve Bluetooth dahil gayet uygun bir anakart, çoğu bayağı kazık oluyor zaten (bu hazır sistem değil, ayrı ayrı parçalar bunlar)
RAM ne anlamda kötü? CAS latency (30) ve MT/S (6000) değerleri aynı, Patriot RAM'ler kötü müdür? Bu arada bu Patriot RAM'le 2 tane çubuk var, o sadece 1 tane, 3799 liraya pek de kaçırılabileceğini sanmıyorum.
"Galax olsa daha iyi colorfur nedir" dediğinizin mantığı nedir hocam? Zaten batur hoca demiş ki "Colorful ile Galax ile arasında pek bir fark göremiyorum" + 4070 Ti Super'i 4070S'e karşılaştırmanız mantıklı değil, adama 60 bin liranın değerini vermeyi çalışıyoruz burada.
Bu arada, bu mesajı yazdığınızda saat 3'tü, azıcık yorgun olmuş olabilirsiniz artık o saatte ne yaptığınızı bilmiyordum mesajınızı ben okula geldiğimde gördüm.
Çünkü "4070 Super gerçekten kötü" ama 4070s tavsiye ettiniz?
Hocam siz manyak mısınız?
"Yorumlar için yazıyorum toplanılan sistem de kartı eleştiriyorum ve sıvı soğutmayı ilk olarak kardeşim sana tavsiyem biraz daha bekle yeni işlemciler geliyor ve seçilen karta bakıyorum fiyat olarak kötü"
Kart Akakçe'deki 3. seçenekti, NVIDIA fiyatları öyle.
Yeni işlemciler ne hocam 9000x3D mi?
Ben ucuza seçmiyorum bize söylenine bütçe ye göre baktım ben bilmiyor muydum 38 bin kart önermeyi ya da 6 bine anakart kendime toplatım sistem premium du kendi fikrin varsa bana değil arkadaşa öner
Ve zaten arada soğutma farkı var belki sizler önem vermiyorsunuz ama Galax diğer düşük markalara göre içlerinde daha serini Gainward'a gör ve colorfur a göre.
En günceli bu tarihde böyle.
Son düzenleme: