60.000 TL'ye kadar sistem toplamak

İlginç, bakalım.
Hatırlatma olsun, adamın bütçesi 60 bin lira, bazı şeyleri çok ucuzlaştırmak saçma olur.

2 sıvı soğutucuların pek de büyük fiyat farkları yok, seçtiğimin performansı daha mı kötü?

Anakart kazık mı? Wi-Fi ve Bluetooth dahil gayet uygun bir anakart, çoğu bayağı kazık oluyor zaten (bu hazır sistem değil, ayrı ayrı parçalar bunlar)

RAM ne anlamda kötü? CAS latency (30) ve MT/S (6000) değerleri aynı, Patriot RAM'ler kötü müdür? Bu arada bu Patriot RAM'le 2 tane çubuk var, o sadece 1 tane, 3799 liraya pek de kaçırılabileceğini sanmıyorum.

"Galax olsa daha iyi colorfur nedir :)" dediğinizin mantığı nedir hocam? Zaten batur hoca demiş ki "Colorful ile Galax ile arasında pek bir fark göremiyorum" + 4070 Ti Super'i 4070S'e karşılaştırmanız mantıklı değil, adama 60 bin liranın değerini vermeyi çalışıyoruz burada.

Bu arada, bu mesajı yazdığınızda saat 3'tü, azıcık yorgun olmuş olabilirsiniz artık o saatte ne yaptığınızı bilmiyordum mesajınızı ben okula geldiğimde gördüm.
Çünkü "4070 Super gerçekten kötü" ama 4070s tavsiye ettiniz?

Hocam siz manyak mısınız?

"Yorumlar için yazıyorum toplanılan sistem de kartı eleştiriyorum ve sıvı soğutmayı ilk olarak kardeşim sana tavsiyem biraz daha bekle yeni işlemciler geliyor ve seçilen karta bakıyorum fiyat olarak kötü"
Kart Akakçe'deki 3. seçenekti, NVIDIA fiyatları öyle.
Yeni işlemciler ne hocam 9000x3D mi?

Ben ucuza seçmiyorum bize söylenine bütçe ye göre baktım ben bilmiyor muydum 38 bin kart önermeyi ya da 6 bine anakart kendime toplatım sistem premium du kendi fikrin varsa bana değil arkadaşa öner :)4070tis ile 4070s farkını biliyoruz da dağları delen bir fark değil ama o fark dediniz madem FPS farkı çok önemli 7900XT al geç ben AMD'nin üst seğmen kartı varken kartına göre kötü dedim yani fiyat olarak önde olan AMD 7900XT sizler F/P ürüne karman cormanla mı araştırıyordunuz. RTX 4070Ti Super ile RTX 4070Ti arasında %6, RTX 4070 Super ile %13 performans farkı budur
1729033508347.png

Ve zaten arada soğutma farkı var belki sizler önem vermiyorsunuz ama Galax diğer düşük markalara göre içlerinde daha serini Gainward'a gör ve colorfur a göre.

En günceli bu tarihde böyle.
1729033986347.png

Son düzenleme:
Ben ucuza seçmiyorum bize söylenine bütçe ye göre baktım ben bilmiyor muydum 38 bin kart önermeyi ya da 6 bine anakart kendime toplatım sistem premium du kendi fikrin varsa bana değil arkadaşa öner:)4070tis ile 4070s farkını biliyoruz da dağları delen bir fark değil ama o fark dediniz madem FPS farkı çok önemli 7900XT al geç ben AMD'nin üst seğmen kartı varken kartına göre kötü dedim yani fiyat olarak önde olan AMD 7900XT sizler F/P ürüne karman cormanla mı araştırıyordunuz. RTX 4070 Ti Super ile RTX 4070 Ti arasında %6, RTX 4070 Super ile %13 performans farkı budur.
Eki Görüntüle 2330479

Ve zaten arada soğutma farkı var belki sizler önem vermiyorsunuz ama Galax diğer düşük markalara göre içlerinde daha serini Gainward'a gör ve colorfur a göre.

En günceli bu tarihde böyle. Eki Görüntüle 2330483

Hocam zaten sorun performans da değil Galax 4070 Ti Super modelde var 300TL farka o daha mantıklı evet 4070 Super ile aralarında dağlar kadar değil ancak değecek kadar fiyat var AMD iyi kartları bizzat 7700 kullandım ancak çok sorun yaşadım ve kendimce önermiyorum AMD alınırsa 6000 serisini öneririm ancak bütçe burada yüksek ve alınabilecek en iyisi alınmalı aldıktan sonra keşke şunu alsaydım bunu alsaydım diye düşünüyorlar ben bir tek kart konusunda katılmıyorum ama diğer parçalarda katılıyorum.

Hocam zaten sorun performans da değil Galax 4070 Ti Super modelde var 300TL farka o daha mantıklı evet 4070 Super ile aralarında dağlar kadar değil ancak değecek kadar fiyat var AMD iyi kartları bizzat 7700 kullandım ancak çok sorun yaşadım ve kendimce önermiyorum AMD alınırsa 6000 serisini öneririm ancak bütçe burada yüksek ve alınabilecek en iyisi alınmalı aldıktan sonra keşke şunu alsaydım bunu alsaydım diye düşünüyorlar ben bir tek kart konusunda katılmıyorum ama diğer parçalarda katılıyorum.

Ben RX 7900 XTX kullanıyorum kaç ay öncesinde kullandınız ya da sorun yaşadınız bilmiyorum ama yazılım çökme gibi şu an öyle pek sorunu yok ilk çıktı zaman 3 ay biraz sorunlu oldu sonlarında çökme gibi sorunları sıfıra indi 7900XT amiral geminin bir altı 7700 değil de 7800XT ya da 7900GRE öneririm bende zaten 7700XT birkaç markalısında sorunlu çıktı o da doğru. 6000 serisinde 6950XT veya 6800XT fix :) ve AMD kartlarda bir de şu markalar bayağı iyi XFX Sapphire PowerColor ASUS. MSI Gigabyte gibiler hem ısınıyor hem de sorunlu. Konu gerçi kart değil Arkadaş zaten güzel bir kart almış ASUS Dual ısınma sorunu yok onda hayırlısı olur inşallah.

Havanna ya güzel hazır sistem pek yoktu kendi buldukları hatta daha iyi ama RAM ve soğutucu işlemci hariç :) işte fiyat konusu da indirmekle düşünmek hata olabiliyor ama arkadaş tam ne istediğini yazmamış tek tek toplama gibi niyetide yoktu fikir olur diye herkes ayrı ayrı fikir sundu memnun kalıyorsa sorun olmaz. İşte sonrası için ah şunu yapsaydım olabiliyor tabii ki.

Son düzenleme:
Ben RX 7900 XTX kullanıyorum kaç ay öncesinde kullandınız ya da sorun yaşadınız bilmiyorum ama yazılım çökme gibi şu an öyle pek sorunu yok ilk çıktı zaman 3 ay biraz sorunlu oldu sonlarında çökme gibi sorunları sıfıra indi 7900XT amiral geminin bir altı 7700 değil de 7800XT ya da 7900GRE öneririm bende zaten 7700XT birkaç markalısında sorunlu çıktı o da doğru. 6000 serisinde 6950XT veya 6800XT fix :) ve AMD kartlarda bir de şu markalar bayağı iyi XFX Sapphire PowerColor ASUS. MSI Gigabyte gibiler hem ısınıyor hem de sorunlu. Konu gerçi kart değil arkadaş zaten güzel bir kart almış ASUS Dual ısınma sorunu yok onda hayırlısı olur inşallah.

Havanna ya güzel hazır sistem pek yoktu kendi buldukları hatta daha iyi ama RAM ve soğutucu işlemci hariç :) işte fiyat konusu da indirmekle düşünmek hata olabiliyor ama arkadaş tam ne istediğini yazmamış tek tek toplama gibi niyetide yoktu fikir olur diye herkes ayrı ayrı fikir sundu memnun kalıyorsa sorun olmaz. İşte sonrası için ah şunu yapsaydım olabiliyor tabii ki.

Şöyle diyeyim hocam RDR 2 açamıyordum hiçbir şekilde RDR2 ve GTA 4 oynayamadım bir sürü driver denedim sonuç aynıydı bende 3080 aldım 2. el memnunum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı