60-70 bin TL arasında sistem önerisi

JOnRMbO

Hectopat
Daha fazla  

Böyle bir sistem karşıma geldi fiyat olarak da bana iyiymiş gibi geldi. Bir tık fiyatı bana fazla ama 5070 Ti alınır mı sizce? Ya da bu bütçelerde ne almam lazım? Yayın açmayı da düşünüyorum bunu da hesaba katarsanız sevinirim. Ama asıl amacım tamamen oyun oynamak; daha çok rekabetçi FPS oyunları, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana fiyatı bir tık fazla geldi. Oyun ve yayın için X3D işlemci tercih etmeni tavsiye ederim. Bu sistemde Galax marka ekran kartı kullanılmış, tek fiyatına bakılınca 41bin TL 5070 Ti emsallerine kıyasla çok uygun fiyatı. Bu da kafada soru işaretleri bırakıyor. Şahsen 2 fanlı olması ve Galax markası bana pek güven vermedi. Daha uyguna Ryzen X3D ve 5070 tercih edebilirsiniz. Tabii daha uygun fiyata daha fazla güç derseniz de bu sistem gayet iyi sadece ekran kartı sonradan başınızı ağrıtabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izledikten sonra öyle bir güven sıkıntım kalmadı.

bende msi asus gibi pahalı kartlar kullanmaya karşıyım fakat dediğim gibi 5070ti gibi bi kart için çift fan garibime gitti. pny kullanıyorum bende, galaxı hiç duymadım. Ve dediğim gibi sistem fiyatına göre iyi bütün bileşenleri toplayıp bakmak lazım bide. Ayrıca 1080pde bottleneck sorunu yaşayabilirsin o sistemle rekabetçi oyunlar oynuyorum demişsin ona da bi dikkat et derim hayırlısı olsun.

Teşekkür ederim biraz daha bakınsam belki bir alt segment bir ekran kartına düşerim kaliteli alırım bilmiyorum.

Steam Community bir de böyle bir link var bu ekran kartı 3 fanlı hem ama RAM ve SSD de düşüş yaşıyor burada da.

Son düzenleme:
Kıyaslama size kalmış ikinci sistem daha mantıklı gözüküyor işlemci ve ekran kartı bazında. Anakart ve SSD kısmında düşüşler var fakat bunlar çok da önemli faktörler değil.

Aslında işlemci aynı diğerinde de "Ryzen 7 7800x3D"'yi ekleyip alacağım fiyat olarak aynı oluyor ilkinin anakartı da b serisi daha iyi RAM ve SSD olarak da iyi ekran kartı da aynı sadece 2 fanlı olması dert ama 5070 Ti öyle aşırı ısınan bir kartta değil gördüğüm kadarı ile sadece 3 fan yerine 2 fan oluyor tavsiyelerde de "Galax'ı", "Gainwarda" tercih eden çok gördüm büyük ihtimalle ilkini alacağım yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…