Monitör hariç hocam, ona da ayrı olarak bir bütçe ayıracağım ama piyasasını pek bilemiyorum.Bütçeye monitör dahil mi?
Hocam AMD ekran kartı önermişsiniz RX 9070 XT zaten genelde çok öneriliyor ama NVIDIA kartların DLSS desteğini düşününce özellikle bu bütçelerde NVIDIA kartlar daha tercih edilesi değil midir?ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB Ekran Kartı
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.www.gaming.gen.tr Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.395,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum Güç Kaynağı
750W, 80+ Platinum verimlilik sertifikasıwww.qp.com.tr Toplamda 71.768TLCorsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE 3000D RGB Airflow CC-9011255-WW Fanlı Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.045,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hocam AMD ekran kartı önermişsiniz RX 9070 XT zaten genelde çok öneriliyor ama NVIDIA kartların DLSS desteğini düşününce özellikle bu bütçelerde NVIDIA kartlar daha tercih edilesi değil midir?
Anlıyorum hocam şimdi fiyat karşılaştırması yaptım neredeyse 10 bin TL civarında fark var arada dediğiniz gibi. Peki NVIDIA kartların fiyatları neden bu kadar arttı acaba? Orta vadede bilgisayarı almaya kendimi hazırlayabilirim, örneğin 6-9 ay içerisinde bu fiyatlar normale dönebilir mi yoksa 9070 XT kartıyla şimdiden bir sistem toplanabilir mi?9070XT 5070 Ti ile eş değer bir kart 5070 Ti fiyatları uçtu gitti kısaca NVIDIA alınmaz.
Hocam Efe bey güzel parçalar önermiş. Ancak kullanıcı sizsiniz. Tavsiyeler önemlidir ama sonuçta gönlünüzden geçeni alın.Hocam AMD ekran kartı önermişsiniz RX 9070 XT zaten genelde çok öneriliyor ama NVIDIA kartların DLSS desteğini düşününce özellikle bu bütçelerde NVIDIA kartlar daha tercih edilesi değil midir?
Anlıyorum hocam şimdi fiyat karşılaştırması yaptım neredeyse 10 bin TL civarında fark var arada dediğiniz gibi. Peki NVIDIA kartların fiyatları neden bu kadar arttı acaba? Orta vadede bilgisayarı almaya kendimi hazırlayabilirim, örneğin 6-9 ay içerisinde bu fiyatlar normale dönebilir mi yoksa 9070 XT kartıyla şimdiden bir sistem toplanabilir mi?
Fiyatların asla düşeceğini sanmıyorum NVIDIA her zaman pahalıydı zaten. Eğer şu an bütçen varsa ben direkt alır geçerdim.