60-70 bin TL monitörsüz hazır sistem tavsiyesi

ttnetpppoe

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Hepinize şimdiden teşekkür ederim. 60.000 – 70.000 TL aralığında, hazır sistem masaüstü bilgisayar tavsiyelerinizi rica ediyorum. Teknik bilgim çok fazla olmadığı için, sizleri yormamak adına "şunu al" diyerek doğrudan linkle birlikte önerirseniz çok sevinirim.

Bu bilgisayar, yıllardır sözünü verdiğim bir karne hediyesi olacak. Yeğenime alacağım ve yalnızca oyun için kullanılacak. Ancak “en ağır” oyunları bile sorunsuz oynayabilmesini istiyoruz.

Daha önce sizin önerinizle harika bir laptop almıştım, tekrar çok teşekkür ederim. Bu konuda da yardımınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne oynuyorsun oyun olarak?

Ne oynuyorsun oyun olarak?
Merhaba hesabım hatalı başlık sebepli kilitlendi ancak cevap verebiliyorum GTA V, Call of Duty, Fortnite, Valorant, Red Dead Redemption 2 bu ve buna benzer en ağır oyunlar oynuyacakmış bunu buldum bu falan uygunmudur acaba Genesis Ultra | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RX 9070 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com birde şu var Renegade | Intel Ultra 5 245KF | 2 x 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

Son düzenleme:
Bunun benzerini önericektim ama bunun fiyatı daha uygunmuş.

hocam bu arada böyle bir sistem alıyorsanız 2k monitör alın 1080pye fazla çünkü bu sistem

hocam bu arada böyle bir sistem alıyorsanız 2k monitör alın 1080pye fazla bu sistem

hocam bu arada böyle bir sistem alıyorsanız 2k monitör alın 1080pye fazla çünkü bu sistem
çok sağolun o konudada tavsiyeniz olursa hemen sipariş veririm gerçekten anlamadığımız için cok tesekkür ederim

yaptım becerebildim çok teşekkür ederim 67,200 çok çok tesekkurlerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…