cscozer Centipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 132 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #11 ttnetpppoe dedi: hocam maksimum 15.000 tl olsa çok iyi olurmu acaba çünkü buna klavye mouse de alınacak teşekkürler Genişletmek için tıkla... ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek www.mediamarkt.com.tr aynı özelliklerde biraz daha ucuzları var ama rog kadar kaliteli değiller 10k bu monitör. Son düzenleme: 21 Haziran 2025
ttnetpppoe dedi: hocam maksimum 15.000 tl olsa çok iyi olurmu acaba çünkü buna klavye mouse de alınacak teşekkürler Genişletmek için tıkla... ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek www.mediamarkt.com.tr aynı özelliklerde biraz daha ucuzları var ama rog kadar kaliteli değiller 10k bu monitör.
ttnetpppoe Femtopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #12 cscozer dedi: ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek www.mediamarkt.com.tr aynı özelliklerde biraz daha ucuzları var ama rog kadar kaliteli değiller 10k bu monitör. Genişletmek için tıkla... BU ÇOK İYİ FİYATIDA MAKUL GELDİ PC Yİ DE EKRANIDA SİPARİŞİNİ GİRDİM YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN VAKTİNİZİ ALDIM
cscozer dedi: ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt ASUS Rog Strix XG27ACS 27 inç QHD 2K 180Hz 1ms Freesync/G-Sync Fast IPS Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek www.mediamarkt.com.tr aynı özelliklerde biraz daha ucuzları var ama rog kadar kaliteli değiller 10k bu monitör. Genişletmek için tıkla... BU ÇOK İYİ FİYATIDA MAKUL GELDİ PC Yİ DE EKRANIDA SİPARİŞİNİ GİRDİM YARDIMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN VAKTİNİZİ ALDIM