60 - 70 bin TL'ye bilgisayar önerisi

Bütçe
60000-70000

Bence de alınabilecek en iyi laptop bu. Omen zaten piyasanın en premium cihazdır. ASUS gibi mühendislik hatası dolu cihazları kimseye önermiyorum artık. Eskiden yine iyiydi. Şu an rezil ötesi rezalet.

Bütçe 70k ya çıkabiliyor ise 23K ya idare bir laptop alıp 3060'lı.
Yanına kasa dizmek daha mantıklı olur evet.

Hocam ne kdr bir düşüş olur yani FH4 veya Valorant gibi oyunlarda.

Ben 3070 ve i7 11.nesil Omen ile 450-550 FPS aldığımı bilirim.
FH4 240 FPS'i̇n altına inmedi.

Hocam ASUS'un mühendislik hatasından kastiginiz yerleri neresi öğrenmek adına soruyorum ve tek bir sistem/bilgisyaar alabilirim.

knk direk 4080 laptop yazınca bile 71 kya laptop buluyon Allah aşkına bune

Hocam bu bütçe için 4080 mi 4070 mi yoksa 4070 Ti mi onerirsiniz masaustunde.

4080 zorlarsan toplarsın monitörle.

4080 zorlarsan toplarsın monitörle.

Kasada biraz uçtum onu düşürüp anakart ve işlemciyi biraz daha yükseltmek iyi olur.

Son düzenleme:
Hocam ASUS'un mühendislik hatasından kastiginiz yerleri neresi öğrenmek adına soruyorum
Menteşe kusurları, Güç elektroniği hesap hataları, batarya teknolojisi rezalet, kendi yazılıları rezalet,

Mesela ben armoury create yerine g helper kullanıyorum.

Fanları çok iyi değil, kısacası iyi değil, orta seviye pc yapıyorlar Acer ile aynı seviyede görüyorum.

Hocam kasa mükemmel duruyor

Tamam hocam bir çok yerde övüldüğü için özellikle o seriye bi ilgim vardı ondan sordum

Hocam o rog yerine tuf alsam sorun olur mu ona kıyaslar bir arkadaş laptop bakıyor özellikle onun için sordum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…