Hocam biraz daha araştıracağım yanlış anlamayın sadece alabiliyorken bana en yakın geleni ve olabildiğince yenisini almaya çalışıyorum. Aynı zamanda laptop da cazip geliyor
Hocam biraz daha araştıracağım yanlış anlamayın sadece alabiliyorken bana en yakın geleni ve olabildiğince yenisini almaya çalışıyorum. Aynı zamanda laptop da cazip geliyor
Bu forumda gördüğüm en kötü önerilerden birisi olabilir. Resmen 68 bin liraya 3070 önermişsiniz, şaka gibi. @Prime777 buyrun hocam, sizce iyi bir alışveriş mi olurdu?
Hocam tek bir bilgisayar/sistem alabilirim çünkü ailemin bu konuda görüşü kesin onun dışındı Victus'lar ekran kartını tam güçte kullanmıyor diyorlar bu bir sorun yaratır mı?
Hocam tek bir bilgisayar/sistem alabilirim çünkü ailemin bu konuda görüşü kesin onun dışındı Victus'lar ekran kartını tam güçte kullanmıyor diyorlar bu bir sorun yaratır mı?
HP Omen 17-CM2002NT 7P6M4EA Intel Core i7 13700HX 17.3 bu iyi gibi duruyor. 140W TDP, MUX switch,32GB RAM, 2k ekran. Tek eksik yanı 8gb VRAM ancak o konu hakkında elimizden bir şey gelmiyor maalesef. @Teccno hocam benden daha bilgilidir ve aynı modelin eski bir versiyonuna sahipti sanırım. Konuyu o görürse size daha iyi asistanlık yapabilir.