60 - 70 bin TL'ye bilgisayar önerisi

Bütçe
60000-70000
Bir şey sormak istiyorum laptoplarla kafayı bozmuş biri olarak attığım laptopu alsam beni kaç sene idare eder birkaç arkadaşım "1-2 senede bir şey açmaz sen de öyle kalırsın" dediler.
Arkadaşlarınız bir şey bilmiyor gibi duruyorlar çünkü attığınız laptop çok kaliteli bir laptop. Ben bu bütçelere çıkmışken her işimi görmesinden yana laptop alırdım. O laptop sizi en az 5-6 yıl çok rahat götürür.

Laptop mu alacaksınız masaüstü mü?

Pek sanmıyorum ucu ucuna destekliyor gibi sadece oyun oynarım tasarım mining vs yapmam diyorsam sadece anakartı arttırabilirsin veya monitörden kısabilirsin ama bu fiyata bi daha 4080 bulmak zor

Laptop mu alacaksınız masaüstü mü?
Hocam bazı şartlarımdan dolayı kesinleşmedi ama özellik bakımından yakınsa laptop daha iyi benim için.

Pek sanmıyorum ucu ucuna destekliyor gibi sadece oyun oynarım tasarım mining vs yapmam diyorsam sadece anakartı arttırabilirsin veya monitörden kısabilirsin ama bu fiyata bi daha 4080 bulmak zor
Hocam dediğim gibi sadece oyun ve yazılım

Hocam bazı şartlarımdan dolayı kesinleşmedi ama özellik bakımından yakınsa laptop daha iyi benim için.
Yakın olamaz hocam. Masaüstü toplayabilirim size 62k falan tutar rtx 4080 sistem 2k monitör. ile 70k olur.

Hocam doğru ancak sizin attığınız sistemdeki PSU'yu gördünüz mü bilmiyorum ama oldukça kalitesiz. Aynı zamanda AM4 kullanıyor ve ölü soket. Konu sahibi başlardaki sayfalarda geleceğe dönük oluşunun önemli olduğunu belirtmişti.

Hocam görmemişim kusura bakmayın

Gaming gende de bunu buldum daha iyi gibi

Çok teşekkürler hocam bir şey sormak istiyorum 2K da mı yoksa FHD mi kullanmam lazım uzun süre gitmesi için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…