knyd Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 2.147 Çözümler 4 Yer Soul Society 28 Temmuz 2023 #81 YnlzAtM dedi: Hocam intte var ama ben mi yanlış baktım hatta konunun başında da link bıraktm. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız 4070.
YnlzAtM dedi: Hocam intte var ama ben mi yanlış baktım hatta konunun başında da link bıraktm. Genişletmek için tıkla... Sizin attığınız 4070.
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #82 Hocam laptop hani şarja takılı olmadığında FPS düşüşüdür bataryasının 2 3 saate düşmesidir vs bence tercih edilmez knyd dedi: Sizin attığınız 4070. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi sizin attığına baktım bu da gayet güzelmiş
Hocam laptop hani şarja takılı olmadığında FPS düşüşüdür bataryasının 2 3 saate düşmesidir vs bence tercih edilmez knyd dedi: Sizin attığınız 4070. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi sizin attığına baktım bu da gayet güzelmiş
YnlzAtM Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #83 m3hm3t3f3 dedi: Hocam laptop hani şarja takılı olmadığında FPS düşüşüdür bataryasının 2 3 saate düşmesidir vs bence tercih edilmez Hocam şimdi sizin attığına baktım bu da gayet güzelmiş Genişletmek için tıkla... Hocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlarda
m3hm3t3f3 dedi: Hocam laptop hani şarja takılı olmadığında FPS düşüşüdür bataryasının 2 3 saate düşmesidir vs bence tercih edilmez Hocam şimdi sizin attığına baktım bu da gayet güzelmiş Genişletmek için tıkla... Hocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlarda
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #84 YnlzAtM dedi: Hocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlarda Genişletmek için tıkla... O kadarinı bilemem hocam ama bence tercihin masaüstü olmalı
YnlzAtM dedi: Hocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlarda Genişletmek için tıkla... O kadarinı bilemem hocam ama bence tercihin masaüstü olmalı
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #85 YnlzAtM dedi: Hocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlarda Genişletmek için tıkla... Hocam düşüş olur. Masaüstü alın bence.
YnlzAtM dedi: Hocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlarda Genişletmek için tıkla... Hocam düşüş olur. Masaüstü alın bence.
YnlzAtM Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #86 Jesus Wicked dedi: Hocam düşüş olur. Masaüstü alın bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi dizüstü taşıbilirlik konusunda cazip geliyor
Jesus Wicked dedi: Hocam düşüş olur. Masaüstü alın bence. Genişletmek için tıkla... Hocam bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi dizüstü taşıbilirlik konusunda cazip geliyor
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #87 Aslında @knyd hocamın attığı laptopu alıp üstüne Beast Amd Oyun Bilgisayarı – RX 6800XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu bilgisayar alınabilir ama monitör eksik kalır ve bence gereksiz olur ama yine de fikir olarak sunayım dedim
Aslında @knyd hocamın attığı laptopu alıp üstüne Beast Amd Oyun Bilgisayarı – RX 6800XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu bilgisayar alınabilir ama monitör eksik kalır ve bence gereksiz olur ama yine de fikir olarak sunayım dedim
YnlzAtM Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #88 m3hm3t3f3 dedi: Aslında @knyd hocamın attığı laptopu alıp üstüne Beast Amd Oyun Bilgisayarı – RX 6800XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu bilgisayar alınabilir ama monitör eksik kalır ve bence gereksiz olur ama yine de fikir olarak sunayım dedim Genişletmek için tıkla... Hocam bende isterdim ama tek bi sistem/bilgisayar alacağım
m3hm3t3f3 dedi: Aslında @knyd hocamın attığı laptopu alıp üstüne Beast Amd Oyun Bilgisayarı – RX 6800XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu bilgisayar alınabilir ama monitör eksik kalır ve bence gereksiz olur ama yine de fikir olarak sunayım dedim Genişletmek için tıkla... Hocam bende isterdim ama tek bi sistem/bilgisayar alacağım
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #89 YnlzAtM dedi: Hocam bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi dizüstü taşıbilirlik konusunda cazip geliyor Genişletmek için tıkla... Hocam güç daha iyidir. Benim tavsiyem masaüstü almanız. Tam 70.300e geliyor.
YnlzAtM dedi: Hocam bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi dizüstü taşıbilirlik konusunda cazip geliyor Genişletmek için tıkla... Hocam güç daha iyidir. Benim tavsiyem masaüstü almanız. Tam 70.300e geliyor.
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #90 Bence de daha mantıklı YnlzAtM dedi: Hocam bende isterdim ama tek bi sistem/bilgisayar alacağım Genişletmek için tıkla...
Bence de daha mantıklı YnlzAtM dedi: Hocam bende isterdim ama tek bi sistem/bilgisayar alacağım Genişletmek için tıkla...