Sinerji Calypto Ryzen 5 7600 32GB 1TB NVMe M.2 SSD RTX4070Ti [Oyun Bilgisayarı]
ASUS Tuf Gaming VG27AQ 27 Inç 165Hz 1ms WQHD IPS G-Sync Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Bu ikisini alıp artan parayla ekipman da alabilirsiniz.
bence kasa olarak bu arkadaşın daha iyi , mönitör olarak ise benimliÇok teşekkürler hocam değerlendireceğim.
Not düşeyim hocam, attığım sistemde anakart bölümünden B650M modelini seçmeniz uzun vadede daha iyi olacaktır.Çok teşekkürler hocam değerlendireceğim.
Evet hocam ancak sizin attığınız monitör 1080p.bence kasa olarak bu arkadaşın daha iyi mönitör olarak bence benim ki hem fiyat hemde hz olarak
Bunlar tam 70 oluyor yaklaşik 3 ekleyerek ramı 32 anakartı B660 yapabilirsin![]()
Aquila Platinum PBM | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | MSI RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
ASUS VG27AQ TUF 27" IPS/ 2560X1440/ 165HZ/ 1MS/ HDR10 Gaming Monitör Siyah
VG27AQ TUF 27" IPS/ 2560X1440/ 165HZ/ 1MS/ HDR10 Gaming Monitör Siyahfiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.mediamarkt.com.tr
bence kasa olarak bu arkadaşın daha iyi mönitör olarak bence benim ki hem fiyat hemde hz olarak
arkadaşın dediği doğru 1 2 seneye kalmaz toz içinde olur her yıl bakım yaptırmak zorunda kalırsınızBir şey sormak istiyorum laptoplarla kafayı bozmuş biri olarak attığım laptopu alsam beni kaç sene idare eder birkaç arkadaşım "1-2 senede bir şey açmaz sen de öyle kalırsın" dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.