Attığın monitör 1080p ve 7600 4080'i 1080p'de besler mi emin değilim.Hocam monitör olarak onun yerine monitörden bin tl kısabiliriniz benim attığım da güzel mönitördür aradaki farkı hissetmezsiniz bile
Attığın monitör 1080p ve 7600 4080'i 1080p'de besler mi emin değilim.Hocam monitör olarak onun yerine monitörden bin tl kısabiliriniz benim attığım da güzel mönitördür aradaki farkı hissetmezsiniz bile
Hayır attığım 2kAttığın monitör 1080p ve 7600 4080'i 1080p'de besler mi emin değilim.
Hocam Tam 70k varsa monitörü değiştirin sadece kasa td500 v2 kalsın.Hocam aileme de danışacağım çok teşekkürler sistem için.
2. Attığınız ASUS'u görmedim ancak o zaten atılan GIGABYTE'dan daha pahalı.Hayır attığım 2k
Bırakmaz. Benim attığım Omen Laptop veya sizin attığınız Strix oldukça iyi 2 seçenek.Teşekkürler hocam hepinize biliyorum sizi yordum ama aklımda kalması için sormak istiyorum attığım tarzda bi laptop alsam beni uzun vadede yarı yolda bırakır mı?
Bu fiyata 4070 ti lı laptop bile zor bulursunTeşekkürler hocam hepinize biliyorum sizi yordum ama aklımda kalması için sormak istiyorum attığım tarzda bi laptop alsam beni uzun vadede yarı yolda bırakır mı?
4070ti laptop olmadığı içindir.Bu fiyata 4070 ti lı laptop bile zor bulursun
Hocam intte var ama ben mi yanlış baktım hatta konunun başında da link bıraktm.Bu fiyata 4070 ti lı laptop bile zor bulursun
Hocam intte var ama ben mi yanlış baktım hatta konunun başında da link bıraktm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.