Sizin attığınız 4070.Hocam intte var ama ben mi yanlış baktım hatta konunun başında da link bıraktm.
Sizin attığınız 4070.Hocam intte var ama ben mi yanlış baktım hatta konunun başında da link bıraktm.
Hocam şimdi sizin attığına baktım bu da gayet güzelmişSizin attığınız 4070.
Hocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlardaHocam laptop hani şarja takılı olmadığında FPS düşüşüdür bataryasının 2 3 saate düşmesidir vs bence tercih edilmez
Hocam şimdi sizin attığına baktım bu da gayet güzelmiş
O kadarinı bilemem hocam ama bence tercihin masaüstü olmalıHocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlarda
Hocam düşüş olur. Masaüstü alın bence.Hocam ne kdr bi düşüş olur yani FH4 veya Valo gibi oyunlarda
Hocam bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi dizüstü taşıbilirlik konusunda cazip geliyorHocam düşüş olur. Masaüstü alın bence.
Hocam bende isterdim ama tek bi sistem/bilgisayar alacağımAslında @knyd hocamın attığı laptopu alıp üstüne Beast Amd Oyun Bilgisayarı – RX 6800XT – PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri bu bilgisayar alınabilir ama monitör eksik kalır ve bence gereksiz olur ama yine de fikir olarak sunayım dedim
Hocam güç daha iyidir. Benim tavsiyem masaüstü almanız. Tam 70.300e geliyor.Hocam bende öyle düşünüyorum ama dediğim gibi dizüstü taşıbilirlik konusunda cazip geliyor
Hocam bende isterdim ama tek bi sistem/bilgisayar alacağım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.