60-70 bin TL'ye laptop önerisi

Bütçe
60-70k

omer2004

Femtopat
Daha fazla  
60-70k arası bütçem var. Monster almak istiyorum. Fiyatına değer mi, güzel marka mıdır? Görüşleriniz nelerdir? O paraya Monster yerine başka bir şey mi alınmalı?

60-70k arası bütçem var. Monster almak istiyorum. Fiyatına değer mi, güzel marka mıdır? Görüşleriniz nelerdir? O paraya Monster yerine başka bir şey mi alınmalı?
Monster hiç alınmaz.

O fiyata çok iyi bir sistem toplarsın canavar gibi laptop tavsiye etmem

Ben Monster kullanıyorum. Isınıyor RDR2 high ayarlar CPU 98, GPU 86 ya dayanıyor. Fanları Max'a çekince de ses artıyor kulaklıkla pek sorun yaratacağını düşünmüyorum. Isınma konusunda da zaten buna uygun üretiyorlar. Monster alınmaz diyenleri takma çoğu kullanmamış veya görmemiştir bile. Kullanıp da önermeyene sözüm yok tabii ki. Bütçen çok güzel bir araştır derim.

Kanka bizde de beyin var yani tabii o paraya masaüstü toplarım. Üniversite yurdunda kalacağım. Ondan dolayı laptop almam lazım.

He tm ben bu aralarok istiyorum PC ondan kafam gitti zaten alamıyorum.

Kanka bizde de beyin var yani tabii o paraya masaüstü toplarım. Üniversite yurdunda kalacağım. Ondan dolayı laptop almam lazım.
Izus yada msı al bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı