Estağfurullah hocam, maalesef yanlış hatırlayıp ufak bir yanlış bilgi versekte sonrasında odaklanıp yardımcı olmaya çalıştım. Sorunuza gelirsem o işin sonu yok hocam
. Her zaman daha iyisi var. Martta 9900x3d geliyor mesela ama bütçeye 9800x3d sığıyorsa olur tabi çok daha iyi olur. Bir seçenek daha olarak işlemciden kısıp 4080super yapabilirsiniz 4k ultra gaming için. Çok aciliyet yoksa şubatta 5070 çıkacak 5070 ti ile birlikte onların fiyatlarını da bekleyebilirsini
Çok teşekkür ediyorum hocam valla emeğinize sağlık dediğiniz gibi yapıp bi süre daha bekliyim ben bu sürede bütçeyide arttırmış olurum :dEstağfurullah hocam, maalesef yanlış hatırlayıp ufak bir yanlış bilgi versekte sonrasında odaklanıp yardımcı olmaya çalıştım. Sorunuza gelirsem o işin sonu yok hocam
. Her zaman daha iyisi var. Martta 9900x3d geliyor mesela ama bütçeye 9800x3d sığıyorsa olur tabi çok daha iyi olur. Bir seçenek daha olarak işlemciden kısıp 4080super yapabilirsiniz 4k ultra gaming için. Çok aciliyet yoksa şubatta 5070 çıkacak 5070 ti ile birlikte onların fiyatlarını da bekleyebilirsiniz.