20k civarı diğer bileşenler tutuyor en alt segment alınsa bile örneğin monitör 7k alınabilecek sağlam koltuklar 5-6k diğer mouse 2k klavye 2k kulaklık 1.2k mousepad 500tl 160x60 masa 2kHocam şimdi ekran kartını düşürsek rtx 5070 e 2650 lira düşcek. İşlemci nin bir üstündeki işlemci fiyati 12550 tl ryzen 7 9700x. Bence benim attığım sistemi alıp kullanmanız daha iyi fakat bize aşma ile beraber net bütçe lazım toplam.
Yakınımda r5 4600g rx6600 lü bilgisayar vardı benim isteklerimi sınırda karşılıyordu birazcık daha üst seviye olsa yeter rdr2 yi denemiştim güzeldi bu sistemde.Hocam şimdi ekran kartını düşürsek rtx 5070 e 2650 lira düşcek. İşlemci nin bir üstündeki işlemci fiyati 12550 tl ryzen 7 9700x. Bence benim attığım sistemi alıp kullanmanız daha iyi fakat bize aşma ile beraber net bütçe lazım toplam.
20k civarı diğer bileşenler tutuyor en alt segment alınsa bile örneğin monitör 7k alınabilecek sağlam koltuklar 5-6k diğer mouse 2k klavye 2k kulaklık 1.2k mousepad 500tl 160x60 masa 2k
Ekipman isimleri verebilirseniz not alıcamda mouse valorant için olsa yeter diğerleri çok iyi olmasına gerek yok.20k civarı diğer bileşenler tutuyor en alt segment alınsa bile örneğin monitör 7k alınabilecek sağlam koltuklar 5-6k diğer mouse 2k klavye 2k kulaklık 1.2k mousepad 500tl 160x60 masa 2k
Attığım sisteme bi bakın valoda fight da rekabetde 350 450 arası verecekdir. 2k monitör olarak r27qe bakabilirsiniz diğer ekipmanlar beni aşar.Yakınımda r5 4600g rx6600 lü bilgisayar vardı benim isteklerimi sınırda karşılıyordu birazcık daha üst seviye olsa yeter rdr2 yi denemiştim güzeldi bu sistemde.
Film/dizi için görüntü/ses kaliteli olsa yeter.
MouseEkipman isimleri verebilirseniz not alıcamda mouse valorant için olsa yeter diğerleri çok iyi olmasına gerek yok.
Gayet güzel gibi beğendim not aldım teşekkürler hocam.Attığım sisteme bi bakın valoda fight da rekabetde 350 450 arası verecekdir. 2k monitör olarak r27qe bakabilirsiniz diğer ekipmanlar beni aşar.
Teşekkürler not aldım koltuğuda kendim eklerim.Mouse
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Kulaklık
Monitör
Mousepad
Glorious XL Kaymaz Kauçuk Taban 41x46cm 3mm Siyah Mouse Pad (G-XL)
Kauçuk taban, en yoğun oyun anlarında bile mousepad’in hareket etmesini önler. Mousepad’in düşük sürtünmeli kumaşı, çeşitli mouse sensörleri ve hassasiyetleri için optimize edilmiştir ve her durum…www.gaming.gen.tr
Klavye
Masa
Ceramical Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam - Fiyatı, Yorumları
Ceramical Metal Ayaklı Çalışma Masası - 160cm - Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
5-6k da koltuk desek 20k yapıyor
Dediğim gibi attığım sistemde gene maksimum ayarlar 2k da her oyunu oynatacaktır. 1.5 yıl sonra işlemci yükseltmesinde sistem uçacaktır.Gayet güzel gibi beğendim not aldım teşekkürler hocam.
Teşekkürler not aldım koltuğuda kendim eklerim.
Teşekkür ederim kaydettim.Dediğim gibi attığım sistemde gene maksimum ayarlar 2k da her oyunu oynatacaktır. 1.5 yıl sonra işlemci yükseltmesinde sistem uçacaktır.
Kasaya kaç k çıkartabilirsiniz şimdi 60 ın 20si gitti 40k kaldı ne kadar üste zorlarsınızGayet güzel gibi beğendim not aldım teşekkürler hocam.
Teşekkürler not aldım koltuğuda kendim eklerim.