60 bin TL'ye monitör dahil sistem önerisi

HeraNyks

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, 15'inde maaşım yatacak ve birikmiş paramı da ekleyerek bir sistem alacağım. Genelde oyun için kullanmak istiyorum, direkt peşin alacağım. Bu bütçelerde sanırım NVIDIA ekran kartları daha avantajlı sistem+monitör 60bin TL'yi çok geçmeyecek şekilde önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz yüksek olduğu için F/P sistem beklemenizde fayda var.
Bütçeniz dahilinde 4070 Ti Super bir sistem alabiliyorsunuz fakat daha kaliteli bileşenlerle almanızı tavsiye ederim.
En ucuz 4070 Ti Super sistem bu, genel olarak GameGaraj biraz daha uygun çünkü F/P parçalar var. Özelleştirdiğinizde doğal olarak fiyat biraz artar.
Kalite olarak bu sistem daha iyi ve ilk çıktığında 1 ay önce falan 48k falandı.
Zaten ayın 15inde paranız yatıyorsa bir iki hafta daha f/p sistem kovayalabilirsiniz.
yeni yıla kadar almaya bakın tabi.

Bütçeniz yüksek olduğu için F/P sistem beklemenizde fayda var.
Bütçeniz dahilinde 4070 Ti Super bir sistem alabiliyorsunuz fakat daha kaliteli bileşenlerle almanızı tavsiye ederim.
En ucuz 4070 Ti Super sistem bu, genel olarak GameGaraj biraz daha uygun çünkü F/P parçalar var. Özelleştirdiğinizde doğal olarak fiyat biraz artar.
Kalite olarak bu sistem daha iyi ve ilk çıktığında 1 ay önce falan 48k falandı.
Zaten ayın 15'inde paranız yatıyorsa bir iki hafta daha F/P sistem kovayalabilirsiniz.
Yeni yıla kadar almaya bakın tabii.

Hocam cevabınız için teşekkür ederim bu PC hocasının sistemini bende gördüm çok iyiydi ama bir anda 10k zam aldı maalesef F/P sistemleri nasıl takip edebilirim yakında çıkacak sistem var mı?

Hocam cevabınız için teşekkür ederim bu PC hocasının sistemini bende gördüm çok iyiydi ama bir anda 10k zam aldı maalesef F/P sistemleri nasıl takip edebilirim yakında çıkacak sistem var mı?
Hocam zaten atılmış bu sistemi SSD Crucial P3 Plus, Kasayı XPG yaparak 52 bin liraya alabilirsiniz.

7-8K civarına da 2K monitör alırsınız.

Yeni konular

Geri
Yukarı