60 bin TL'ye MSI Katana 17 B13VGK-1040xtr alınır mı?

Bütçe
60.000

dorasti

Hectopat
Hem oyun hem de ilerideki mühendislik derslerim için arıyorum. Başka bir laptopa bütçem yetmeyeceği için en azından beni 4-5 yıl idare etmesi lazım. Amazon'da 59.000TL. Bu fiyatta daha iyi performans alınabilecek dizüstü bilgisayar var mıdır?

Hem oyun hem de ilerideki mühendislik derslerim için arıyorum. Başka bir laptopa bütçem yetmeyeceği için en azından beni 4-5 yıl idare etmesi lazım. Amazon'da 59.000TL. Bu fiyatta daha iyi performans alınabilecek dizüstü bilgisayar var mıdır?
Aynı fiyata Asus da var.Buna da bakabilirsin.Aralarındaki farklar asus 4 çekirdek daha yüksek işlemci alanında.Msı ram frekansı daha yüksek.Ekran yenileme hızı Asus daha iyi.Pil gücü Asus'un daha iyi.Ekran boyutu daha yüksek Msı.Ekran çözünürlüğünde bir tık daha iyi asus.
Ve son olarak ram daha fazla Msı'de.Bunlara göre bir tercih yap kafanda.

Bu fiyata Katana almanın hiç mantığı yok. 40-45 k üstü Katana almanızı önermem. Ya arkadaşın önerdiği ROG'ya bu sword çok daha iyi seçim olur.

Şu sword Katana'dan çok belirgin kaliteli lakin 4060.
6 hava çıkışı, kaliteli kasa, daha iyi panel(. 24 model sword bir model 500 nit %100 DCI-P3, diğer model 300-360 nit %100 sRGB. Bundaki özellikleri tam bilmiyorum.) Katana şansa 250-290 %44 NTSC, sword %50 şansa %100 DCI-P3, sgrb 360nit, en kötü %62 sRGB 300+ nit.
Sword örnekler. Soğutma kasa kalitesi fikir verebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
RTX 4050 aynı seride %100 DCI-P3 var. Bu üründe oranlar ne hiç bilmiyorum ne yazık ki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı