60 günde 60 net TYT'den kaç net arttırılabilir ve AYT'de sıfırdan ne kadar yapılabilir?

Sen elinden geleni yap yetişmezse mezuna kalırsın.

TYT 25 civarı Türkçe.
Matematik 15 civarı.
10 civarı fen.
15 civarı sosyal.
AYT fen 5 (genelde biyoloji)
Matematik 5

Sen elinden geleni yap yetişmezse mezuna kalırsın.

Bir sene daha kalamam hocam.

Eşit ağırlık sözel falan olsa tamamda sayısalda fazla soru görmek lazım çok zor yetişmesi.

Bu yıl için imkansız ama seneye kazanabilirsin. Tabii şimdiden sıkı çalışmaya başlarsan.

TYT 25 civarı Türkçe.
Matematik 15 civarı.
10 civarı fen.
15 civarı sosyal.
AYT fen 5 (genelde biyoloji)
Matematik 5

Bir sene daha kalamam hocam.
Ben de aynı durumdayım, bir sene daha kalamam. Umarım kazanırım.

Ben de aynı durumdayım, bir sene daha kalamam. Umarım kazanırım.
Keşke insanların motivasyonunu düşürmek ve kahin gibi sonuçları söylemek yerine yardımcı olmaya çalışsanız. Belki sizin de yararınıza olur. Siz yetiştiremiyorsunuz diye herkes yetiştiremeyecek diye bir kural da yok. Burada herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor. "Sınavı kazanman fenerin şampiyon olmasından daha imkansız bir ihtimal" gibi alakasız şeyler söyleyip motivasyonlarını köreltmek yerine daha yapıcı eleştiriler ve yorumlar yaparsak, inanın bana herkese katkımız çok daha fazla ve daha da iyi olur. Buraya mesaj yazıyorsanız insanlara katkı sağlamak için yazıyorsunuz, motivasyonlarını köreltmek için değil. En azından neden yetişmeyeceğini söylerseniz yapıcı eleştiri yapmış olursunuz olur yıkıcı değil.

2 ay kala çok zor o yüzden. Sayısalda özellikle. Ancak EA, sözel ve dil için imkansız değil.

2 ay kala çok zor o yüzden. Sayısalda özellikle. Ancak EA, sözel ve dil için imkansız değil.
Anladım, siz haklısınız.

Sadece son bir şey eklemek istiyorum. Hem bu konuda hem de benim açtığım bir konuda soru "yetişir mi" olmamasına rağmen siz yetişmez diyip geçiyorsunuz. Herhangi bir rahatsızlığınız yok değil mi? Merak ettiğimden soruyorum çünkü bu konuda şuan yetişir mi olayı değil en fazla yapılabilecek doğru ve net sayısı konuşuluyor, siz ise yetişmez diyorsunuz. Yani bir nevi gereksiz mesaj yazıp hem konuyu dağıtıyorsunuz hem de gereksiz yere konu sahibinin motivasyonunu köreltiyorsunuz.

Benim açtığım konuda ise yine olay "yetişir mi?" meselesi değildi. Siz yetişmez dediniz. Açtığım konuda ise olay, "sınava kadar elenmesi gereken konular nelerdir?" idi. Soruyu ve konu başlıklarını daha iyi okumanızı ve analiz etmenizi tavsiye ederim zira bu mesajlarla ne siz bir yere varabilirsiniz ne de buraya mesaj yazan, konu açan kullanıcılar bir yere varabilir.

Son düzenleme:

TYT 70 bandına AYT 20-25 civarına geldi. İmkansız değil gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…