Sıkıntı olmaz. Seçebilirsiniz.Görselde gördüğünüz gibi monitörde 60 Hertz seçili, bunu 75 Hertz yaparsam bir sıkıntı olur mu?
Görselde gördüğünüz gibi monitörde 60 Hertz seçili, bunu 75 Hertz yaparsam bir sıkıntı olur mu?
Kusura bakmayın geç gördüm. Neden tehlikeli olsun ki?Monitörünüzün mağaza sayfasını atar mısınız? Eğer orada 60Hz yazıyorsa monitör overclocku olur. Ve gerçekten tehlikelidir.
Monitör overclocklanınca bozulma ihtimali hayli yüksek. Mağaza sayfasını paylaşır mısınız? @246941 veya @Samotne Ciasteczka sanırım konu hakkında bilgiliydiler.Kusura bakmayın geç gördüm. Neden tehlikeli olsun ki?
Monitör overclocklanınca bozulma ihtimali hayli yüksek. Mağaza sayfasını paylaşır mısınız? @246941 veya @Samotne Ciasteczka sanırım konu hakkında bilgiliydiler.
Bende W2242S vardı. Yapmıştım ama nasıl yapıldığını hiç hatırlamıyorum. Technopat'ın videosunu izleyebilir.Yapabilirsiniz. @BerkayZ87 da yapmıştı sanırım aynı monitöre. Büyük bir zararı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.