60 Hz ile 75 Hz arasında ne kadar fark olur?

Attırmaz. FPS donanım ile alakalıdır, monitör değil.

Çözülemeyen değil. Bir kişinin sadece muhalif olmak için yaptığı gereksiz yorumdan dolayı uzayıp giden bir konu

Çözülemeyen değil. Bir kişinin sadece muhalif olmak için yaptığı gereksiz yorumdan dolayı uzayıp giden bir konu

Çok katılmıyorum. Bence kişiden kişiye değişecek bir konu bu. Şahsen 60 ile 75Hz farkını çok zor anlayabiliyorum ben.

Abiler kesinlikle oluyo heleki CSGO DA fps im 60 a düşüp çıktığında adamlar gözümün önünde düzgün koşmaya başlıyolar emin olun yararı olmasaydı 60hz monitörlere 75 hz özelliğini koymazdılar
ÇOK İYİ 75 Hz
Abiler kesinlikle oluyo heleki CSGO DA fps im 60 a düşüp çıktığında adamlar gözümün önünde düzgün koşmaya başlıyolar emin olun yararı olmasaydı 60hz monitörlere 75 hz özelliğini koymazdılar
ÇOK İYİ 75 Hz

Son düzenleme:
Ben 60 Hz IPS'den, 75 Hz IPS'e geçtim, Windows masaüstü çok daha akıcı ve bilgisayar sanki hızlanmış gibi geldi. Psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Bariz fark var kullanımda. En azından her şey, 60 HZ'den daha keskin ve net gözüküyor. Yani fark edilmez olayına katılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…