Swearr Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 28 Mart 2023 #11 AdaBagcibasi dedi: Arkadaş kaç Hz desteklediğini yazmamış elimizde bir veri yokken tam verim alamazsın demek yanlış diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... erme dedi: Nereden biliyorsunuz? Laptop modeli söylenmemiş. Genişletmek için tıkla... Benim hatam alamayabilirsin yazmalıydım.
AdaBagcibasi dedi: Arkadaş kaç Hz desteklediğini yazmamış elimizde bir veri yokken tam verim alamazsın demek yanlış diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... erme dedi: Nereden biliyorsunuz? Laptop modeli söylenmemiş. Genişletmek için tıkla... Benim hatam alamayabilirsin yazmalıydım.
Paşa Joe Barbaro Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Stajyer 28 Mart 2023 #12 AdaBagcibasi dedi: Laptopun hangi girişleri var ve hangi sürümü destekliyor? Alır hocam neden almasın 165 Hz de sorun çıkarmaz HDMI. Sürümü 2.0 ve üstü ise. Genişletmek için tıkla... erme dedi: Nereden biliyorsunuz? Laptop modeli söylenmemiş. Genişletmek için tıkla... AdaBagcibasi dedi: Arkadaş kaç Hz desteklediğini yazmamış elimizde bir veri yokken tam verim alamazsın demek yanlış diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HP Pavilion 15-DK0011NT Core i7 9750H 2.6GHz-16 GB-512SSD-15.6-GTX1660 Ti 6 GB-Windows 10 Tükendi. https://www.technopat.net/sosyal/javascript:void(0)
AdaBagcibasi dedi: Laptopun hangi girişleri var ve hangi sürümü destekliyor? Alır hocam neden almasın 165 Hz de sorun çıkarmaz HDMI. Sürümü 2.0 ve üstü ise. Genişletmek için tıkla... erme dedi: Nereden biliyorsunuz? Laptop modeli söylenmemiş. Genişletmek için tıkla... AdaBagcibasi dedi: Arkadaş kaç Hz desteklediğini yazmamış elimizde bir veri yokken tam verim alamazsın demek yanlış diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HP Pavilion 15-DK0011NT Core i7 9750H 2.6GHz-16 GB-512SSD-15.6-GTX1660 Ti 6 GB-Windows 10 Tükendi. https://www.technopat.net/sosyal/javascript:void(0)
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Mart 2023 #13 240Hz bile alırsınız DP ile. Cihazın HDMI sürümü sitesinde yazılı değil ama.
Paşa Joe Barbaro Femtopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Stajyer 28 Mart 2023 #14 erme dedi: 240Hz bile alırsınız DP ile. Cihazın HDMI sürümü sitesinde yazılı değil ama. Genişletmek için tıkla... Yani bu laptop modeli 165 Hz destekliyor mu pek anlamıyorum laptopların kaç Hz desteklediğini. erme dedi: 240Hz bile alırsınız DP ile. Cihazın HDMI sürümü sitesinde yazılı değil ama. Genişletmek için tıkla... Mini DP girişi bulamadım HDMI girişi var ben en fazla 120Hz mi kullanabilirim bunun yöntemi yok mu en az 165Hz alabileceğim yöntem.
erme dedi: 240Hz bile alırsınız DP ile. Cihazın HDMI sürümü sitesinde yazılı değil ama. Genişletmek için tıkla... Yani bu laptop modeli 165 Hz destekliyor mu pek anlamıyorum laptopların kaç Hz desteklediğini. erme dedi: 240Hz bile alırsınız DP ile. Cihazın HDMI sürümü sitesinde yazılı değil ama. Genişletmek için tıkla... Mini DP girişi bulamadım HDMI girişi var ben en fazla 120Hz mi kullanabilirim bunun yöntemi yok mu en az 165Hz alabileceğim yöntem.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 28 Mart 2023 #15 Type-C portu DP fonksiyonlu.