%60 klavye hikayeli oyunlarda sorun çıkarır mı?

Bütçe
800

Burak ersoy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavye almak istiyorum ama piyasada neredeyse hiç normal adamakıllı klavye yok. Ben de %60 klavyeleri buldum.
Online oyun olarak sadece CS2 ve Battlefield 5 oynayacagım. Onun dışında Full hikayeli oyunlar oynayacagım. RDR2 GTA 5 Call of Duty serisi ve benzeri oyunlar %60 klavye ile hikayeli oyunlarda herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?

Arkadaşlar klavye almak istiyorum ama piyasada neredeyse hiç normal adamakıllı klavye yok. Ben de %60 klavyeleri buldum.
Online oyun olarak sadece CS2 ve Battlefield 5 oynayacagım. Onun dışında Full hikayeli oyunlar oynayacagım. RDR2 GTA 5 Call of Duty serisi ve benzeri oyunlar %60 klavye ile hikayeli oyunlarda herhangi bir sorun ile karşılaşır mıyım?
GTA 5 uçak sürmek için numpad kullanılıyordu ayarlardan değiştirirsiniz en kötü bence bir sorun olmaz. RDR2 numpad kullandığım bir olay hatırlamadım.

Hiçbir sorun cikmaz diye dusunuyorum. GTA 5'te numpad ile ucak kaldiriliyor eksisi tek o.
Alacaginiz model yuksek ihtimal t60. onermiyoruz.

Bu T60'dan daha iyi bir model.

Aşırı kalitesiz Switch kullanıyor yay sesi Switch'ten fazla aldığım gün iade etmiştim alacaklar bunu bilsin.

Sağlam yay ve çınlama sesi içeren bir model ancak bu fiyata alınabilir.

Evet hocam hem de değşet kulaklıkta duyuyordum hele blueswitch ise naneyi yedin demek ama düşük bütçede yapacak bir şey yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı