60% klavye önerisi

Bütçe
1500

emirrtmc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir klavyeye geçmek istiyorum. Şu anki klavyem Gamepower Warlock compact. 4 senedir kullanıyorum. Fakat sıkıldığım için yeni bir klavyeye geçmek istiyorum. 1500 TL kadar bir bütçem var RGB, %60 ve brown switch olması tercihimdir. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redragon k617 fiz önerebilrim ben kullanıyorum ve mennunum. Red switch bir klavye ama sesi çok iyi ayrıca 21 farklı rgb var klavyede.

MCHOSE Ace 60 Pro Gaming gende parola para ve İyzico ile 1400 TL'ye geliyor kesinlikle alabilirsin K617 onun yanında tırt

Buda bakilir fiyati cok iyi.

MCHOSE Ace 60 Pro Gaming gende parola para ve İyzico ile 1400 TL'ye geliyor kesinlikle alabilirsin K617 onun yanında tırt
hocam parola para ney gaming genden alışveriş yapmadımda hiç

Hocam gaming gen güvenilirdir parolapara ile de cashback alıyorsunuz hatta iyzico ilede %10 alıp 1400 tl gibi bir fiyata geliyor bu klavye

Hocam Gaming gen güvenilirdir Parolapara ile de cashback alıyorsunuz hatta İyzico ile de %10 alıp 1400 TL gibi bir fiyata geliyor bu klavye.

Teşekkürler hocam.

Arkadaşlar cevap verenlere teşekkürler dün gece biraz araştırıp Redragon K530 Pro'yu sipariş ettim, hem kablosuz hem brown switch. Klavye geldiğinde sorusu olan arkadaş olursa yardımcı olabilirim:)

Teşekkürler hocam.

Arkadaşlar cevap verenlere teşekkürler dün gece biraz araştırıp Redragon K530 Pro'yu sipariş ettim, hem kablosuz hem brown switch. Klavye geldiğinde sorusu olan arkadaş olursa yardımcı olabilirim:)

Önerdiklerimizin yanında cok giris seviyesi kalmis ama kotu klavye degil.

Teşekkürler hocam.

Önerilen klavyeler ondan çok çok daha iyi ama kötü klavye değildir herhalde pek kaliteli olmasada

Yeni konular

Geri
Yukarı