%60 klavye rakamlar çalışmıyor F tuşları çalışıyor

Daha fazla  
Merhaba benim %60 kılavyem var bugün PC kardeşimde idi ben daha yeni PC'ye geçtim ama rakamlar çalışmıyor sfiht + 2'ye basıyordum F2 komudu oluyordu ama bugün direk 2'ye düz bastığımda F2 olarak algılıyor ama bu sefer de rakam olan 2'yı yazmıyir özetle.

ETS 2 oynadığımı düşünün 5'e bastığım zaman bana tırın üstünü göstermesi lazım F5 bastığımda ise navigasyonu değiştirmesi lazım bugün direk 5'e Shift tuşu olmadan bastığımda navigasyonu gösteriyor tırın üstünü göstermiyor bütün rakamlar böyle kendi işlevlerini yapmıyorlar sanki F1 F2 F3'e basmışım gibi oluyor bunu nasıl düzeltirim her şeyi denedim ama olmadı hangi kombinasyonu yapmam lazım bu durumun geçmesi için çünkü benim işim rakamlarla F tuşları ile değil.

IMG_20231206_222848.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
FN kilidini açmışsınız. Yani FN'ye basmadan FN kombinasyonu oluyor. Benim klavyemde bu FN + Space tuşu ile aktif ediliyor. Bi deneyin isterseniz, sizin klavyede bilgi yok ama space tuşunda. Olmazsa bir de backspace (silme) tuşunu deneyin, altına ENTF yazmışlar, ne olduğunu bilmiyorum belki o dediğim işlevdir.

FN kilidini açmışsınız. Yani FN'ye basmadan FN kombinasyonu oluyor. Benim klavyemde bu FN + space tuşu ile aktif ediliyor. Bir deneyin isterseniz, sizin klavyede bilgi yok ama space tuşunda. Olmazsa bir de backspace (silme) tuşunu deneyin, altına entf yazmışlar, ne olduğunu bilmiyorum belki o dediğim işlevdir.

Olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı