2 221420 Kilopat Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 4.705 Çözümler 18 6 Şubat 2021 #11 CQBRAREİS dedi: Çünkü %60lar. Olanlar %80 oluyor. TKL diyoruz. Genişletmek için tıkla... %65 denilen modeller var compact olup aynı zamanda yön tuşları da olan. TKL dediğinizde ise numpad yok sadece. Nav cluster ve yön tuşları ve fonksiyon tuşları mevcut. Ayrıca bir de %75 diye geçen klavyeler var bunlara ek olarak.
CQBRAREİS dedi: Çünkü %60lar. Olanlar %80 oluyor. TKL diyoruz. Genişletmek için tıkla... %65 denilen modeller var compact olup aynı zamanda yön tuşları da olan. TKL dediğinizde ise numpad yok sadece. Nav cluster ve yön tuşları ve fonksiyon tuşları mevcut. Ayrıca bir de %75 diye geçen klavyeler var bunlara ek olarak.
C captainsteve Centipat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2024 #12 Yön tuşlarını nasıl kullanacağım acil yardım lazım FN tuşuna basılı tutuyorum olmuyor FN ve Shift yaptım yine olmadı kullanım kılavuzunda FN artı App diyor App hangi tuş
Yön tuşlarını nasıl kullanacağım acil yardım lazım FN tuşuna basılı tutuyorum olmuyor FN ve Shift yaptım yine olmadı kullanım kılavuzunda FN artı App diyor App hangi tuş