%60 red Switch bilek destekli 700-800₺ klavye önerisi

@luedrexx Tanıtımlarını izledimde görselde küçük enter var fakat yt tanıtımlarında büyük enter var, N11 üzerinden alsam büyük enter bir şekildemi gelicektir ki?
Ben 650 TL iken gençergamingten almıştım. Küçük enter gösteriyordu ama bütün şansımı kullanıp büyük enterli gönderdiler. Siz not kısmını büyük enter yazıp sipariş edin.

Ben 650 TL iken gençergamingten almıştım. Küçük enter gösteriyordu ama bütün şansımı kullanıp büyük enterli gönderdiler. Siz not kısmını büyük enter yazıp sipariş edin.
AntiGhosting özelliğide yazmıyor sitede, kaç tuşa kadar anti ghosting özelliği var? FPS oyunlarında sıkıntı yaratmaz inşallah..

Anlık 1k oldu n11'de :D şansımamı acaba ya.(

Arkadaşlar eğer fiyatı 1.000 sabit durursa alamayacağım, TKL,%60, NORMAL red Switch önerileriniz var mı? 700-800₺ bütçem var.

Arkadaşlar eğer fiyatı 1.000 sabit durursa alamayacağım, TKL,%60, NORMAL red Switch önerileriniz var mı? 700-800₺ bütçem var.

Son düzenleme:
Anlık 1k oldu n11'de :D şansımamı acaba ya.(

Hocam n11 den almayabilirsiniz. İnventus var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı