60 TL mouse önerisi

78501

Kilopat
Makaleler
5

Everest ve Frisby'i Logitech ile karşılaştırmak büyük hata. Logitech G300s öneriyorum. O fiyata 1ms bildirme hızlı, iki elle de kullanılabilen, makrosu harika olan bir mouse almış oluyorsunuz. Ve bir de Logitech kalitesi var cok uzun senedir piyasada olan bir firma Logitech... Bunların hepsi de sadece 67 TL tutuyor... Zaten Everest ve Frisby'den uzak durulmalı alınacaksa A4 Tech alınabilir ama o da Logitech ile kıyaslanamaz diye düşünüyorum. Arkadaşlarımdan biri LoL ve CSGO için G300s kullanıyor çok memnun.

g300 mi daha iyi yoksa g300s mi ? ama ben bunların tekerlek kısmından pek hoşlanmadım ya

ama g300 daha pahalı s daha üst model değilmi ki benim bildiğime göre 300 ile 300s ile arasındaki fark alt kısımları olması gerek.

Eğer elin büyükse Frisby olanı al. Neredeyse 1.5 yıldır kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım. G300s gerçekten çok küçük bir mouse. Eğer alacaksan önce bir elinle kavra sonra pişman olursun. Eline uyarsa kesinlikle G300S al derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…