60 TL mouse pad önerisi

Bütçe
50-60 TL
İnca olanı al.

Şok'a arada Rampage mouse pad geliyor 70x30 30TL'ye bende var öneririm. 90x40 Razer çakması mouse padler var onlarda olabilir.Orjinal çok sanmam bu fiyata.

Şok'a arada Rampage mouse pad geliyor 70x30 30TL'ye bende var öneririm. 90x40 Razer çakması mouse padler var onlarda olabilir.Orjinal çok sanmam bu fiyata.
Kafasında bitirmiş konuyu açan arkadaş, 45x45 mousepad öneriliyor ucuz ve büyük mousepadlere güvenemiyorum diyip 40 TL "Logitech" mousepade güveniyor, komik.

Kafasında bitirmiş konuyu açan arkadaş, 45x45 mousepad öneriliyor ucuz ve büyük mousepadlere güvenemiyorum diyip 40 TL "Logitech" mousepade güveniyor, komik.
Böyle birşey demedim. Saçma.
Çok küçük bir boyut ve mouse pad orijinal olsa ne olmasa ne? Parayla rezil olmak. 90x40 var o paraya.

Benim isteğim belli bir fiyata büyük ve uzun süre idare edebilmesi. Bu arkadaş kafasından bütçeyi artırsan falan diyor. Bütçeyi arttırabilsem böyle koymazdım.
FPS oyun içindir umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…