Hocam o fiyatlardaki aadaptörlere pek bulaşmanızı tavsiye etmem. Bende o fiyatlar civarında bir adaptör aldım, sürekli adaptörü algılamama ve kopma sorunları ile karşılaştım.
Ancak bunu önerebilirim:
Hocam niye beğenmedim atıyorsunuz linkteki ürünün eski modelini 10 seneyi aşkındır kullanıyorum üç tane bilgisayar değiştirdim hala çalışıyor.
Bu ürünler kolay bozulan ürünler değil.
Hepsi iş görüyor.
Hocam aynısını kullanıyorum ve sürekli kopmalar meydana geliyor ve bazı USB girişlerinde çalışmıyor bile. Ayrıca bu ürünü tek alacaksanız birde 20 TL kargo parası ödeyeceksiniz. Ancak karar genede size kalmış.
Hocam niye beğenmedim atıyorsunuz linkteki ürünü 10 seneyi aşkındır kullanıyorum üç tane bilgisayar değiştirdim hala çalışıyor.
Bu ürünler kolay bozulan ürünler değil.
Hepsi iş görüyor.
Kasamda bunu kullanıyorum, laptopu arada bi televizyona HDMI ile bağlayıp GFN üzerinden Controller ile oyun oynadığım zaman arkadaşların önerdiği ürünü kullanmak zorunda kalıyorum. Dediğim gibi arada biraz fazla mesafe olunca patlıyor ürün
Kulaklık için alacağını düşünürsek 10-20 metreye kadar çıkar bu uzaklaşma olayı. Aynı şekilde TV'ye bağlayacağı klavye, mouse, controller gibi şeyler ile TV arasındaki mesafede 5 metreden fazla olabilir.